Oι καλύτερες στιγμές του Ζλάταν στο Παρίσι (vid)

Oι καλύτερες στιγμές του Ζλάταν στο Παρίσι (vid)

Oι καλύτερες στιγμές του Ζλάταν στο Παρίσι (vid)

bet365

Η νέα σεζόν θα βρει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μακριά από το Parc des Princes και η Παρί Σεν Ζερμέν συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τις καλύτερες στιγμές, όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, από την 4ετή παρουσία του στη Γαλλία.

Έπειτα από 4 επιτυχημένες χρονιές και 155 γκολ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναχωρεί για άλλες... πολιτείες, με τους Παριζιάνους να συγκεντρώνουν τις καλύτερες στιγμές του Σουηδού σε ένα βίντεο 7 λεπτών.

Από τη μυθική ατάκα στην παρουσίαση του («Δε γνωρίζω αρκετούς παίκτες που να αγωνίζονται στο Championnat, όμως το σίγουρο είναι πως αυτοί θα μάθουν ποιος είμαι») και τις στιγμές «μαγείας» στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι τη συγκίνηση στο μεγάλο του «αντίο» στο Parc des Princes.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα