Η ΕΠΟ στην κορυφή της εκπαίδευσης προπονητών

Η ΕΠΟ στην κορυφή της εκπαίδευσης προπονητών

bet365

Πλήρες μέλος της UEFA για λειτουργία σχολών προπονητών κατηγορίας UEFA Goalkeeper A και UEFA Futsal B και δυνατότητα έκδοσης σχετικών διπλωμάτων και πιστοποιητικών είναι πλέον η ΕΠΟ.
Όπως ενημέρωσε με έγγραφό του ο επικεφαλής Εκπαίδευσης της UEFA, Frank K. Ludolph, τον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου, η τεχνική επιτροπή και επιτροπή ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποδέχθηκε την εισήγηση του Jira Panel αναφορικά με τις δύο παραπάνω κατηγορίες διπλωμάτων, καθώς έλαβε υπόψιν τις θετικές εισηγήσεις των εκπαιδευτών της, οι οποίοι παρέστησαν και δίδαξαν στις εν λόγω σχολές που διενεργήθηκαν στην χώρα μας το 2015. Στο τέλος της επιστολής ο κ. Ludolph συγχαίρει την ΕΠΟ για το σημαντικό επίτευγμα στον τομέα της εκπαίδευσης προπονητών.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η ΕΠΟ λειτουργεί πλέον με την άδεια της UEFA 7 διαφορετικές κατηγορίες σχολών προπονητών και κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες Ομοσπονδίες στον τομέα της Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται ότι οι σχολές που λειτουργούν στην χώρα μας είναι οι: UEFA Football Fitness, UEFA C, UEFA Futsal B, UEFA B, UEFA Goalkeeping A, UEFA A και UEFA Pro.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα