Η ΕΠΟ στην κορυφή της εκπαίδευσης προπονητών

Η ΕΠΟ στην κορυφή της εκπαίδευσης προπονητών

Πλήρες μέλος της UEFA για λειτουργία σχολών προπονητών κατηγορίας UEFA Goalkeeper A και UEFA Futsal B και δυνατότητα έκδοσης σχετικών διπλωμάτων και πιστοποιητικών είναι πλέον η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ στην κορυφή της εκπαίδευσης προπονητών
Όπως ενημέρωσε με έγγραφό του ο επικεφαλής Εκπαίδευσης της UEFA, Frank K. Ludolph, τον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου, η τεχνική επιτροπή και επιτροπή ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποδέχθηκε την εισήγηση του Jira Panel αναφορικά με τις δύο παραπάνω κατηγορίες διπλωμάτων, καθώς έλαβε υπόψιν τις θετικές εισηγήσεις των εκπαιδευτών της, οι οποίοι παρέστησαν και δίδαξαν στις εν λόγω σχολές που διενεργήθηκαν στην χώρα μας το 2015. Στο τέλος της επιστολής ο κ. Ludolph συγχαίρει την ΕΠΟ για το σημαντικό επίτευγμα στον τομέα της εκπαίδευσης προπονητών.
 
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η ΕΠΟ λειτουργεί πλέον με την άδεια της UEFA 7 διαφορετικές κατηγορίες σχολών προπονητών και κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες Ομοσπονδίες στον τομέα της Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται ότι οι σχολές που λειτουργούν στην χώρα μας είναι οι: UEFA Football Fitness, UEFA C, UEFA Futsal B, UEFA B, UEFA Goalkeeping A, UEFA A και UEFA Pro.

Best of internet