Στα... αστέρια με τον οδηγό του Gazzetta.gr!

Στα... αστέρια με τον οδηγό του Gazzetta.gr!

Εβδομάδα τελικού Champions League και το Gazzetta.gr σας βάζει στο κλίμα με τον απόλυτο οδηγό για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης!  

Στα... αστέρια με τον οδηγό του Gazzetta.gr!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες στο Βερολίνο, με τους Μερένγκες να αναζητούν την 11η ευρωπαϊκή τους κούπα και τους ροχιμπλάνκος να ψάχνουν εκδίκηση για το 2014, καθώς και την ευκαιρία να γράψουν το όνομά τους στη χρυσή βίβλο της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το gazzetta.gr, πιστό στο ραντεβού του με τ' αστέρια, ετοίμασε και σας παρουσιάζει τον μεγάλο οδηγό της διοργάνωσης! Όλα τα ματς των τελικών του Champions League με video, οι θρύλοι, οι ομάδες από χρυσάφι, τα καλύτερα γκολ και τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά κάνουν... σέντρα στο gazzetta!

Και φυσικά, αναλύσεις και παρουσιάσεις για τη φετινή μονομαχία! Όλοι οι Μαδριλένικοι εμφύλιοι στην Ευρώπη, η σκακιέρα των πάγκων, το γήπεδο του τελικού, καθώς και η ανάλυση της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα click στην οθόνη σας! 

Μέχρι την ώρα της σέντρας, ο τελικός του Champions League παίζει μπάλα στο gazzetta!

Best of internet