«Ο Σίλβα ξεκινάει προετοιμασία 20 Ιουνίου...»

«Ο Σίλβα ξεκινάει προετοιμασία 20 Ιουνίου...»

«Ο Σίλβα ξεκινάει προετοιμασία 20 Ιουνίου...»

bet365

Με αφορμή νέα σενάρια και ρεπορτάζ για Πόρτο η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε πως υπάρχει θέμα αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα από την ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι επισήμαναν πως «ο Μάρκο Σίλβα ξεκινάει προετοιμασία με την ομάδα μας στις 20 Ιουνίου. Ότι άλλο γράφεται δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα». Με αυτόν τον τρόπο υπήρξε μία ακόμα διάψευση για το θέμα Σίλβα από την ομάδα του Ολυμπιακού που συνεχίζει να ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση πως θα είναι και του χρόνου στο Λιμάνι.

Για τον Σίλβα γράφτηκε ξανά πως τον θέλει η Πόρτο και πως ο αντί-Σίλβα στον Ολυμπιακό θα ήταν ο Πέδρο Μάρτινς της Ρίο Άβε. Μάλιστα η «Correio de Manha» έχει πρωτοσέλιδο τον προπονητή του Ολυμπιακού αναφέροντας ότι είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Πεσέιρο και προχωρώντας και άλλο το θέμα. Ανέφερε πως ο Μάρκο Σίλβα ψάχνει ήδη και για σπίτι στο Οπόρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα