«Θέλει Μουμπάρακ Γουακάσο ο Στραματσόνι» (vids)

«Θέλει Μουμπάρακ Γουακάσο ο Στραματσόνι» (vids)

Νίκος Ρόλλας
«Θέλει Μουμπάρακ Γουακάσο ο Στραματσόνι» (vids)

bet365

Την περίπτωση του Μουμπάρακ Γουακάσο που αγωνίζεται δανεικός στην Λας Πάλμας από την Ρούμπιν Καζάν, εξετάζει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Η... παρέλαση ονομάτων για τον Παναθηναϊκό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Το νέο που είδε το φως της δημοσιότητας από το tuttocalcioestero.it, το οποίο επαναλαμβάνει τα όσα είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, είναι του Γουακάσο Μουμπάρακ.

Ο 25χρονος αριστερός μέσος, αγωνιζόταν δανεικός από την Ρούμπν Καζάν στην Λας Πάλας, η οποία τερμάτισε στην 11η θέση και έχει στην διάθεσή της οψιόν αγοράς για τον 40 φορές διεθνή με την Εθνική ομάδα της Γκάνας, παίκτη.

Ο Μουμπάρακ ήρθε το 2008 στην Ευρώπη από την πατρίδα του, για λογαριασμό της Έλτσε. Το 2011 μετακόμισε στην Βιγιαρεάλ, η οποία ένα χρόνο τον πούλησε στην Εσπανιόλ έναντι 400.000 ευρώ. Στο διάστημα που πέρασε στους Καταλανούς, η αξία εκτοξεύτηκε, αναγκάζοντας την Ρούμπιν να δώσει περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει το 2013.

Στο Καζάν όμως δεν μπόρεσε να εγκλιμαστεί ποτέ, με αποτέλεσμα να παίξει 20 ματς (2 γκολ/2 ασίστ) και να παραχωρηθεί αρχικά στην Σέλτικ (11 συμμετοχές/1 γκολ/1 ασίστ) και στη συνέχεια στην Λας Πάλμας, με την οποία έκανε γεμάτη σεζόν με 24 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα