Ενας ΠΑΟΚ που θυμίζει σε πολλά το 2010

Ενας ΠΑΟΚ που θυμίζει σε πολλά το 2010

Ενας ΠΑΟΚ που θυμίζει σε πολλά το 2010

bet365

Γυρίζουμε το ρολόι του χρόνου έξι χρόνια πίσω για να βρούμε τον Ίβιτς ποδοσφαιριστή και τον φετινό (δικό του) ΠΑΟΚ να έχει μια πορεία - καρμπόν με τότε...

«ΟΚ» να δεχθούμε ότι στη φετινή ομάδα δεν υπάρχει ένας Γκαρσία, ένας Μουσλίμοβιτς, ένας Λίνο, πολύ περισσότερο ένας Βιεϊρίνια, ναι και οι αντίπαλοι είναι σαφέστατα πιο αδύναμοι (ρίξτε μια ματιά στα ρόστερ των ομάδων και θα καταλάβετε), αλλά ο φετινός ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς θυμίζει σε πολλά την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, που με αντιπάλους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη, βγήκε δια περιπάτου το 2010 στα προκριματικά του Champions League.

Η φετινή πορεία μοιάζει σε πολλά με εκείνη πριν από έξι χρόνια. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε στα πλέι οφ της σεζόν 2009-10 με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα πρώτα τρία παιχνίδια (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟΚ - Άρης 2-0, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0), όπως έχει συμβεί και φέτος, με μια σημαντική, όμως, διαφορά. Εκείνη την περίοδο είχε ξεκινήσει με 3 βαθμούς τα πλέι οφ, ενώ φέτος μπήκε δίχως βαθμό στο σακούλι του από την κακνονική περίοδο.

Αν κάτι συνδέει το τότε με το σήμερα είναι ο Σέρβος προπονητής, που σ' εκείνα τα πλέι οφ έκανε τρομερές εμφανίσεις σκοράροντας δύο φορές (ΠΑΟΚ - Άρης 2-0, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1) παίζοντας καταπληκτικά το ρόλο του δεύτερου φορ, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο επιθετικό, που του έδωσε ο Σάντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα