Κλάους: Θέλει άλλο ένα για να φτάσει τα 100 γκολ!

Κλάους: Θέλει άλλο ένα για να φτάσει τα 100 γκολ!

Κλάους: Θέλει άλλο ένα για να φτάσει τα 100 γκολ!

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, με το πρώτο του γκολ στα φετινά πλέι οφ και μόλις το τέταρτο στο έξτρα πρωτάθλημα, έφτασε μια... ανάσα από τα 100 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Για την ακρίβεια, ο επιθετικός του Δικεφάλου μετράει, πλέον, 99 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ίσως την Πέμπτη κόντρα στον Πανιώνιο να γράψει (τη δική του) ιστορία αν καταφέρει να βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα των κυανέρυθρων, όπως έκανε και στο ματς της Νέας Σμύρνης.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη με 17 γκολ (ακολουθούν Σαλπιγγίδης 14 γκολ. Μακ 10 γκολ) και βρίσκεται στην 6η θέση των σκόρερ του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα με 69 γκολ πίσω από «ιερά τέρατα» της ασπρόμαυρης ιστορίας, όπως οι Σαράφης (136 γκολ), Κούδας (134 γκολ), Σαλπιγγίδης (90 γκολ), Σκαρτάδος (84 γκολ), Κωστίκος (78 γκολ).

Θα συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί κόντρα στον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ; Σε απόδοση 1.40 στην Casino Rio Bet η νίκη του «Δικεφάλου».

Τέταρτο γκολ στα πλέι οφ

Ο Κλάους, που στη διαδικασία των πλέι οφ σκοράρει με το… σταγονόμετρο, πέτυχε στο ματς της 3ης αγωνιστικής το τέταρτο γκολ του με τον ΠΑΟΚ στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος για τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και τις τέσσερις φορές, που σκόραρε στα πλέι οφ, ο Δικέφαλος πήρε ισάριθμες νίκες.

Στα πλέι οφ βρήκε δίχτυα μετά από 742 ημέρες (δύο χρόνια και κάτι...) καθώς το τελευταίο του γκολ το είχε πετύχει στις 11 Μαίου 2014 στο Περιστέρι.

Τα γκολ του Αθανασιάδη στα πλέι οφ:

2010-11: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1 (1 γκολ)

2012-13: Αστ. Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-2 (1 γκολ)

2013-14: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2 (1 γκολ)

2015-16: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2 (1 γκολ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα