Καλές οι ευχαριστίες, αλλά δεν ήταν... φιλικό το «διαζύγιο» με Φαν Χάαλ

Καλές οι ευχαριστίες, αλλά δεν ήταν... φιλικό το «διαζύγιο» με Φαν Χάαλ

Καλές οι ευχαριστίες, αλλά δεν ήταν... φιλικό το «διαζύγιο» με Φαν Χάαλ

bet365

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του δικηγόρου Πολ Γκιλρόι στο «Κάρινγκτον» από το πρωί της Δευτέρας, μέχρι να λυθεί το συμβόλαιο του Φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του Γούντγουορντ και το «διαζύγιο» με τη Γιουνάιτεντ δεν ήταν τόσο ... ειρηνικό.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ, από το βράδυ της Δευτέρας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Ξέρει ότι κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, να πάρει ένα Κύπελλο, να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως, σε μια πιο γενικότερη εικόνα, δεν ήταν τέτοιο το πέρασμά του που να έδειξε ότι όντως μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Φαν Χάαλ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου με εκτελεστικά καθήκοντα, Εντ Γούντγουορντ, αφού, τις ώρες που προηγήθηκαν του μεγάλου τελικού του FA Cup στο «Γουέμπλεϊ», το Σάββατο, είχε αρχίσει να γίνει πλέον εντονότατο το σενάριο περί της διάδοχης κατάστασης στον πάγκο και της πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Φαν Χάαλ η Γιουνάιτεντ αναφέρει ότι σύντομα θα υπάρξει νέος προπονητής – έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη, ραντεβού με τον Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπο του Μουρίνιο – πως ο Πορτογάλος εθεάθη να μετακομίζει και πως ήδη έχει εξαφανιστεί από την ιστοσελίδα της ομάδας οτιδήποτε αφορά τον Ολλανδό.

Η παρουσία στο «Κάρινγκτον», του δικηγόρου, Πολ Γκιλρόι, που συνεργάζεται με την Ένωση Προπονητών στην Αγγλία, ήταν πρωτοβουλία του Φαν Χάαλ. Είχε ενημερώσει προκειμένου ν' αξιώσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποζημίωση και αυτή έφτασε στα 7 εκατ.ευρώ.

Πάντως, στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή του, ο πρώην, πλέον, κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ούτε τους φροντιστές και τους υπεύθυνους ρουχισμού!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα