«Κατάσκοποι» από Μπεσίκτας και Ρίζεσπορ στη Λεωφόρο

«Κατάσκοποι» από Μπεσίκτας και Ρίζεσπορ στη Λεωφόρο

Gazzetta team
«Κατάσκοποι» από Μπεσίκτας και Ρίζεσπορ στη Λεωφόρο

bet365

Εκπρόσωποι των Μπεσίκτας και Ρίζεσπρορ βρέθηκαν στα επίσημα της Λεωφόρου, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, έχοντας στραμμένα τα βλέμματά τους σε παίκτες των «πρασίνων».

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συγκρούστηκαν στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και η μονομαχία τους προκάλεσε ενδιαφέρον και από τη γειτονική Τουρκία, καθώς σύμφωνα με τη «Goal», Μπεσίκτας και Ρίζεσπορ έδωσαν το «παρών» μέσω εκπροσώπων τους στη Λεωφόρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν παίκτες των «πρασίνων».

Όπως τονίζεται, η Ρίζεσπορ βρέθηκε στην Αθήνα συγκεκριμένα για τον Γιώργο Κουτρουμπή, για την περίπτωση του οποίου φέρεται να ενδιαφέρεται, ενώ Μάρκους Μπεργκ και Λούκας Βιγιαφάνιες τράβηξαν επίσης την προσοχή των Τούρκων με την παρουσία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα