Παρουσιάζεται την Τετάρτη ο Ζιλμπέρο

Παρουσιάζεται την Τετάρτη ο Ζιλμπέρο

Gazzetta team
Παρουσιάζεται την Τετάρτη ο Ζιλμπέρο

bet365

Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστεί και επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ετοιμάζει η «πράσινη» ΠΑΕ για την Τετάρτη (25/5).

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες τον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, ωστόσο η επίσημη παρουσίαση του από του «πράσινους» θα γίνει στη συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει η ΠΑΕ για την Τετάρτη (25/5).

Πέρα από την επίσημη παρουσίαση του από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να μιλήσει και για πρώτη φορά με περισσότερες λεπτομέρειες για τη φιλοσοφία του, αλλά και για το 3ετές πλάνο που έχει στο μυαλό του και προτίθεται να εφαρμόσει, προκειμένου να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών, όπως έχει και ο ίδιος δηλώσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα