Mε ντύσιμο αλά... Ουέστμπρουκ στη φιέστα ο Ντάνιελ Άλβες (vid)

Mε ντύσιμο αλά... Ουέστμπρουκ στη φιέστα ο Ντάνιελ Άλβες (vid)

Gazzetta team
Mε ντύσιμο αλά... Ουέστμπρουκ στη φιέστα ο Ντάνιελ Άλβες (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας (23/5) στο Camp Nou το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ , με τον Ντάνιελ Άλβες να εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο με... φούστα, φέρνοντας στο μυαλό όλων τις μυθικές στυλιστικές επιλογές του Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Εντύπωση προκάλεσαν οι στυλιστικές επιλογές του Ντάνιελ Άλβες στη φιέστα της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Δευτέρας (23/5), καθώς ο Βραζιλιάνος επέλεξε να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο με κάποιου είδους... φούστα.

Οι «μπλαουγκράνα» πανηγύρισαν για δεύτερη σερί χρονιά το νταμπλ στην Ισπανία και το γιόρτασαν με φαντασμαγορικό τρόπο, με τον Βραζιλιάνο πάντως να συγκεντρώνει αρκετά βλέμματα πάνω του, θυμίζοντας κάτι από Ράσελ Ουέστμπρουκ με την παράξενη επιλογή του.

Πάντως η φούστα οφείλουμε να πούμε πως επισκίασε τα κόκκινα παπούτσια του Βραζιλιάνου, τα οποία βέβαια ταίριαζαν με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, την οποία φορούσε. O ίδιος βέβαια δεν έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα, φροντίζοντας να απολαύσει τις μοναδικές στιγμές στο Camp Nou, παρέα με την οικογένεια του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα