Χωρίς Ιντέγε το «αποχαιρετιστήριο» ματς του Γιόμπο

Gazzetta team
Χωρίς Ιντέγε το «αποχαιρετιστήριο» ματς του Γιόμπο

bet365

Ο άλλοτε αρχηγός της Νιγηρίας, Τζόζεφ Γιόμπο, αποχωρεί από την ενεργό δράση, ωστόσο ο Ιντέγε δε θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του, καθώς θα βρίσκεται με την αποστολή των «Σούπερ Αετών» στη Γαλλία.

Δίχως τον Μπράουν Ιντέγε θα πραγματοποιηθεί το «αποχαιρετιστήριο» παιχνίδι προς τιμήν του Τζόζεφ Γιόμπο που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (27/5) στη Νιγηρία, καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα βρίσκεται με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας στη Γαλλία, για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Μάλι και Λουξεμβούργο.

Μιλώντας στα μέσα της πατρίδας του, ο 28χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού εξέφρασε τη θλίψη του για την απουσία του από το τελευταίο παιχνίδι του άλλοτε αρχηγού ης Νιγηρίας, αλλά και την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Πραγματικά ήθελα να είμαι και εγώ παρών σε αυτό το παιχνίδι. Το είχα προγραμματίσει, όμως δεν γνώριζα πως θα κληθώ στην εθνική ομάδα. Στο μυαλό μου είχα πως θα παίξω στο αποχαιρετιστήριο ματς του Γιόμπο και στη συνέχεια θα αναχωρούσα για τις ΗΠΑ με την οικογένεια μου για τις διακοπές μας. Πραγματικά λυπάμαι που θα λείψω. Ο Γιόμπο είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα στο πλευρό του», ήταν το σχόλιο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα