Αήττητοι Πρωταθλητές: Έρχονται στο Gazzetta TV!

Αήττητοι Πρωταθλητές: Έρχονται στο Gazzetta TV!

Θάνος Σαρρής
Αήττητοι Πρωταθλητές: Έρχονται στο Gazzetta TV!

bet365

Το 1963-64 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το μοναδικό αήττητο Πρωτάθλημα στην Ελλάδα και οι πρωταγωνιστές του... έρχονται στο Gazzetta TV! Δείτε το trailer!

Ο Στέφαν Μπόμπεκ, το 4-3-3, οι μάχες στα ντέρμπι, η απόλυτη αναγνώριση από όλον τον φίλαθλο κόσμο. Στις 24/05 του 1964 ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το θρίαμβο του αήττητου Πρωταθλήματος νικώντας μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό με γκολ του Βαγγέλη Πανάκη.

Ο σκόρερ του Φαλήρου, ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης που έκανε το γύρο του θριάμβου μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, ο «Στρατηγός» Μίμης Δομάζος, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Ανδρέας Παπαεμμανουήλ, ο Τάκης Λουκανίδης, ο Φραγκίσκος Σούρπης, ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο Μιχάλης Βουτσαράς και αρκετοί ακόμα από τους πρωταγωνιστές του μοναδικού ελληνικού αήττητου πρωταθλήματος ξαναπατούν το χορτάρι της Λεωφόρου και μιλούν στο mini ντοκιμαντέρ του Gazzetta TV για τη μοναδική εκείνη πορεία!

Μείνετε συντονισμένοι, την Παρασκευή (27/05) στο gazzetta.gr!

Δείτε το trailer

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα