Σύσκεψη για προπονητή σε Λεβαδειακό και σκέψεις για Στόεφ

Σύσκεψη για προπονητή σε Λεβαδειακό και σκέψεις για Στόεφ

bet365

Ο Στοϊτσκο Στόεφ, Βούλγαρος τεχνικός, αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr το νέο όνομα που εξετάζεται για τον πάγκο του Λεβαδειακού. Σύσκεψη την Τετάρτη.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Λεβαδειακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις για τον προπονητή του την επόμενη περίοδο. Εκτός από τους Παντελίδη και Χριστόπουλο υπάρχουν και αρκετές ακόμα περιπτώσεις που εξετάζονται.

Μετά τον Σέρβο Γκόραν Στεφάνοβιτς που διαβάσατε στο Gazzetta.gr, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν υπάρχει από τα Βαλκάνια και ένα ακόμα όνομα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta πρόκειται για τον Βούλγαρο Στοϊτσκο Στόεφ για τον οποίο έχει γίνει και μία πρώτη διερευνητική προσέγγιση και υπάρχουν σκέψεις για πιθανή συνεργασία τη νέα σεζόν.

Είναι 53 ετών, λάτρης του 4-2-3-1 και η τελευταία του ομάδα ήταν η Λέφσκι Σόφιας. Ως τεχνικός στην καριέρα του έχει ποσοστό 46,4% σε νίκες, ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι πως δεν έχει προπονητικές εμπειρίες εκτός της χώρας του. Κυρίως για αυτόν τον λόγο δεν είναι πολύ ψηλά στην λίστα. Είναι όμως μέσα στις επιλογές για τον επόμενο κόουτς. Το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έπεσε ξανά στο τραπέζι, όχι όμως με ιδιαίτερα μεγάλες πιθανότητες. Την Τετάρτη οι άνθρωποι του Λεβαδειακού θα έχουν μία σύσκεψη κορυφής για να καταλήξουν στην τελική τους λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς και να μπουν ακόμα πιο δυναμικά στην... διαδικασία των επαφών για το deal για τον επόμενο τεχνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα