Προς αποχώρηση ο Πάγκαλος, επαφές για Ντεβέσα και Πριντέτα

Προς αποχώρηση ο Πάγκαλος, επαφές για Ντεβέσα και Πριντέτα

bet365

Ο Πάγκαλος συνεχίζει να είναι σε καθεστώς αποχώρησης από την ομάδα του Πλατανιά. Συνάντηση με Αιγινιακό για Ντεβέσα. Επαφές για να κλείσει και ο Πριντέτα.

Μετά τους Σελίν, Ιτούα, Τσιμόντζι και Ράμος ο Ντίνος Πάγκαλος αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από την ομάδα του Πλατανιά. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό έτσι και αλλιώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν εκτός των πλάνων του Γιώργου Παράσχου για τη νέα περίοδο.

Σε σχέση με άλλες μεταγραφικές διεργασίες ο Πλατανιάς θα κάνει άμεσα μία επαφή με τον Αιγινιακό για τον Ντιντάκ Ντεβέσα. Είναι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τεχνικό τιμ των Χανιωτών. Τέλος θα γίνουν και συζητήσεις για να κλείσει και ο Ουκρανός στόπερ Πριντέτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα