Κασαρέτο: «Προτεραιότητα του Ζαμπράνο η Γερμανία»

Κασαρέτο: «Προτεραιότητα του Ζαμπράνο η Γερμανία»

Κασαρέτο: «Προτεραιότητα του Ζαμπράνο η Γερμανία»

bet365

Ο Έλιο Κασαρέτο, ατζέντης του Κάρλος Ζαμπράνο, τόνισε στο Gazzetta.gr πως τον πρώτο λόγο για τον πελάτη του συνεχίζει να έχει το γερμανικό πρωτάθλημα. Τι είπε για Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του 26χρονου Περουβιανού στόπερ έχει επανέλθει για τον Ολυμπιακό. Ο Κάρλος Ζαμπράνο έχει συμβόλαιο με την Άϊντραχτ μέχρι το 2020, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις περί αποχώρησής του από τον σύλλογο.

Το Gazzetta.gr μίλησε με τον ατζέντη του, Έλιο Κασαρέτο για το μέλλον του. «Δεν έχουμε καμία προσέγγιση από την πλευρά του Ολυμπιακού. Για να σας προλάβω ούτε σε επίσημο ούτε σε ανεπίσημο επίπεδο. Διαβάζω και εγώ και ακούω το τι γράφεται για τον Κάρλος. Και πέρυσι είχε συμβεί το ίδιο με πληροφορίες από τον Ολυμπιακό αλλά δεν είχαμε κάτι τελικώς», σχολίασε αρχικά ο κ. Κασαρέτο.

«Προτεραιότητα του Ζαμπράνο ήταν και παραμένει η Γερμανία. Σε μία μεταγραφική περίοδο δεν μπορείς να προδικάσεις κάτι, ωστόσο αυτό υπάρχει ως δεδομένο στην παρούσα φάση», συμπλήρωσε σχετικά ο ατζέντης από το Περού. Για τον Ζαμπράνο υπάρχει πάντως ενδιαφέρον από γερμανικές ομάδες ενώ από την Ισπανία σύλλογοι όπως η Βαλένθια τον έχουν στο στόχαστρό τους από τον περασμένο Απρίλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα