Τα χρόνια περνάνε, αλλά όταν φοράς παντελόνια...

Τα χρόνια περνάνε, αλλά όταν φοράς παντελόνια...

Τα χρόνια περνάνε, αλλά όταν φοράς παντελόνια...

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει μέσα από το blog του στο Gazzetta δύο πράγματα για τον Νταβίντ Φουστέρ.

Για να είμαι ειλικρινής, έχω ενδοιασμούς κατά πόσο θα ωφελούσε αγωνιστικά τον Ολυμπιακό μία ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του Φουστέρ. Γιατί τα χρόνια περνάνε κι αυτό φαίνεται μέσα από την παρουσία του κάθε χρόνο.

Όμως, δεν έχω κανένα ενδοιασμό για το πόσο αντράκι είναι ο Νταβίντ. Μας το αποδεικνύει χρόνια τώρα, όσο παίζει στον Ολυμπιακό, μας το απέδειξε και σήμερα με τη δημόσια τοποθέτηση που έκανε: ποτέ δεν θα παίξω σε άλλη ελληνική ομάδα, είπε ο Ισπανός.

Κι όσο απλό ακούγεται και φαίνεται, τόσο σύνθετο και μαγκιόρικο είναι. Διότι θα μπορούσε ο Φουστέρ να χρησιμοποιήσει την εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Ολυμπιακό για το συμβόλαιό του και να βάλει έμμεσα το όνομά του στο κάδρο άλλων μεγάλων ομάδων, κτυπώντας μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Αφενός μεν θα πίεζε τον Ολυμπιακό, βάζοντάς τον στη διαδικασία να σκεφθεί «κι αν τον πάρει καμία ΑΕΚ η, ΠΑΟΚ και την πατήσουμε», αφετέρου δε θα άφηνε ανοικτή πόρτα εάν δεν τα έβρισκε με τον Ολυμπιακό.

Αλλά ο Νταβίντ δεν το έκανε. Προτίμησε την άλλη οδό. Την ευθεία κι όχι την πλάγια, την πονηρή. Απέδειξε για άλλη μία φορά πως η, φοράς παντελόνια η, δεν φοράς. Και βγήκε και ξεκαθάρισε: εγώ στην Ελλάδα παίζω στον Ολυμπιακό. Πουθενά αλλού. Αν δεν μείνω στον Ολυμπιακό, θα υπογράψω κάπου αλλού, όχι όμως σε άλλο ελληνικό κλαμπ.

Ο Φουστέρ μείνει δεν μείνει στον Ολυμπιακό, παίξει καλά η, όχι του χρόνου (αν μείνει), θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Γιατί έξι χρόνια τώρα, δίνει πάντα αυτό που μπορεί, μεγάλο η, μικρό! Άσε που είναι και γουρλής! Έξι χρόνια, έξι πρωταθλήματα!

Μόνο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έχει καλύτερο ρεκόρ: εφτά πρωταθλήματα στα εφτά χρόνια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.