Τα χρόνια περνάνε, αλλά όταν φοράς παντελόνια...

Τα χρόνια περνάνε, αλλά όταν φοράς παντελόνια...

Τα χρόνια περνάνε, αλλά όταν φοράς παντελόνια...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει μέσα από το blog του στο Gazzetta δύο πράγματα για τον Νταβίντ Φουστέρ. 

Για να είμαι ειλικρινής, έχω ενδοιασμούς κατά πόσο θα ωφελούσε αγωνιστικά τον Ολυμπιακό μία ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του Φουστέρ. Γιατί τα χρόνια περνάνε κι αυτό φαίνεται μέσα από την παρουσία του κάθε χρόνο.

Όμως, δεν έχω κανένα ενδοιασμό για το πόσο αντράκι είναι ο Νταβίντ. Μας το αποδεικνύει χρόνια τώρα, όσο παίζει στον Ολυμπιακό, μας το απέδειξε και σήμερα με τη δημόσια τοποθέτηση που έκανε: ποτέ δεν θα παίξω σε άλλη ελληνική ομάδα, είπε ο Ισπανός.

Κι όσο απλό ακούγεται και φαίνεται, τόσο σύνθετο και μαγκιόρικο είναι. Διότι θα μπορούσε ο Φουστέρ να χρησιμοποιήσει την εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Ολυμπιακό για το συμβόλαιό του και να βάλει έμμεσα το όνομά του στο κάδρο άλλων μεγάλων ομάδων, κτυπώντας μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Αφενός μεν θα πίεζε τον Ολυμπιακό, βάζοντάς τον στη διαδικασία να σκεφθεί «κι αν τον πάρει καμία ΑΕΚ η, ΠΑΟΚ και την πατήσουμε», αφετέρου δε θα άφηνε ανοικτή πόρτα εάν δεν τα έβρισκε με τον Ολυμπιακό.

Αλλά ο Νταβίντ δεν το έκανε. Προτίμησε την άλλη οδό. Την ευθεία κι όχι την πλάγια, την πονηρή. Απέδειξε για άλλη μία φορά πως η, φοράς παντελόνια η, δεν φοράς. Και βγήκε και ξεκαθάρισε: εγώ στην Ελλάδα παίζω στον Ολυμπιακό. Πουθενά αλλού. Αν δεν μείνω στον Ολυμπιακό, θα υπογράψω κάπου αλλού, όχι όμως σε άλλο ελληνικό κλαμπ.

Ο Φουστέρ μείνει δεν μείνει στον Ολυμπιακό, παίξει καλά η, όχι του χρόνου (αν μείνει), θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Γιατί έξι χρόνια τώρα, δίνει πάντα αυτό που μπορεί, μεγάλο η, μικρό! Άσε που είναι και γουρλής! Έξι χρόνια, έξι πρωταθλήματα!

Μόνο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έχει καλύτερο ρεκόρ: εφτά πρωταθλήματα στα εφτά χρόνια!

 

 

Best of internet