Ενας... άλλος Μπερμπάτοφ: Φώτα, Κάμερα, Πάμε!

Ενας... άλλος Μπερμπάτοφ: Φώτα, Κάμερα, Πάμε!

Ενας... άλλος Μπερμπάτοφ: Φώτα, Κάμερα, Πάμε!

bet365

Χρειάστηκε ένα κινητό με το... μήλο, μία σύνδεση σε WiFi και ένα login στο λογαριασμό του στο Facebook για να καταρρίψει μέσα σε 11 λεπτά όλους τους... μύθους γύρω από το προφίλ του.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με την «ζωντανή μετάδοση» από τα αποδυτήρια της Τούμπας κατάφερε μέσα από ένα βίντεο, λίγο πάνω από τα 11 λεπτά, να δείξει ότι, μάλλον κάνουν λάθος, όσοι τον κατηγορούσαν για απρόσιτο και πολλές φορές κυκλοθυμικό τύπο. Το αντίθετο...

Οι αστικοί μύθοι γύρω από έναν ποδοσφαιριστή, με τεράστια διαδρομή και επιτυχίες, διαλύθηκαν από τον ίδιο. Χωρίς καμία συνεννόηση, χωρίς κάποιον προγραμματισμό. Αφήστε, που απαντώντας σ' ένα μέλος του staff άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ. Το «θα δούμε» του Βούλγαρου, αμέσως «γέννησε» υποψίες για το μέλλον του, αλλά όντως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Και πρώτος απ' όλους θα πρέπει να μετάνιωσε ο Ιγκόρ Τούντορ για όλα όσα του... φόρτωνε στην κοινή παρουσία τους στην Τούμπα. Ο Κροάτης πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μπορεί και να είδε το βίντεο. Παίζει παντού από το μεσημέρι της Κυριακής, με πάνω από 190.000 προβολές και σχεδόν 700 κοινοποιήσεις σε διαφορετικά προφίλ στο Facebook. Όλο και κάπου θα το πήρε το μάτι του...

Ο «Μίτκο» έχει την προσωπικότητα να «ανεβάσει» ένα βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Αυτό που πολλοί θα το σκέφτηκαν, αλλά δεν τόλμησαν να το κάνουν, φοβούμενοι μήπως μπλέξουν. Ο Βούλγαρος, στα 35 του πια, δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Σήκωσε το κινητό, πάτησε το rec κι άρχισε να καταγράφει. Τόσο, απλά...

Ο Μπερμπάτοφ μίλησε με νεαρούς συμπαίκτες δίχως να τους κοιτάει αφ' υψηλού. Το ίδιο και με τους πιο έμπειρους, τα μέλη του τεχνικού τιμ, τους ανθρώπους με τους οποίους περνάει πολλές ώρες της καθημερινότητάς του.

Μπορεί οι πιο μικροί, ο Πέλκας κι ο Χαρίσης, να παραδέχθηκαν ότι «μας φωνάζει πολύ όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στην προπόνηση, αλλά το έκαναν με χαμόγελο, αποδεικνύοντας ότι ανάμεσα στον σταρ -όπως και να το κάνουμε...- της ομάδας και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές υπάρχει μια πολύ καλή σχέση.

Ο Βούλγαρος σούτερ σταρ είχε κέφια, καθώς μετά από τρεις μήνες επέστρεψε στην αποστολή. Πείραξε τον Αλέξανδρο Τζιόλη («αυτός εδώ νομίζει ότι είναι ο πιο όμορφος στην ομάδα», είπε δείχνοντάς τον, αποκάλεσε «Γκάρι Νέβιλ» τον Γιώργο Τζαβέλλα και πείραξε τον μικρό της παρέας, τον Νίκο Κοροβέση.

«Αυτός εδώ ο τύπος προπονείται εξαιρετικά, αλλά ώρες ώρες νομίζει ότι είναι ο Ζιντάν ή ο Ρονάλντο και κρατάει την μπάλα, και τότε τι κάνω;» τον ρώτησε ο Μπερμπάτοφ. «Φωνάζεις!» του απάντησε. «Δώσε την μπάλα! Δώσε την μπάλα!».

Στα ένδεκα λεπτά δεν άφησε κανέναν ήσυχο στα αποδυτήρια του Δικεφάλου. Μάλιστα πήγε και στο χώρο των φιλοξενούμενων, όπου ο Πάολο Αρτίκο προετοίμαζε κάποιους ποδοσφαιριστές για την προπόνηση. Κατάφερε να βγάλει προς τα έξω την εικόνα ενός άριστου κλίματος στο εσωτερικό της ομάδας, εκεί όπου οι κάμερες δεν επιτρέπονται να μπουν, πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ.

Κυρίως, όμως, έδειξε, αυτός ο ποδοσφαιριστής, που κάποιοι στην Ελλάδα τον αποκαλούν «τουρίστα» και «βετεράνο», ότι ξέρει πως πρέπει να είναι το κλίμα στα αποδυτήρια μιας ομάδας. Απλά πράγματα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα