Στην «κρεμάλα» την Τετάρτη ο Βάρντι

Στην «κρεμάλα» την Τετάρτη ο Βάρντι

bet365

Το έχει αναβάλει τρεις φορές, όμως δεν θα το πάει πιο πίσω... Ο Τζέιμι Βάρντι, την Τετάρτη θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Μπέκι, παίρνοντας άδεια από τον Ρόι Χότζον ώστε να λείψει από το φιλικό με την Αυστραλία, την προσεχή Παρασκευή, στο «Στάδιο του Φωτός».

Που να το περίμενε ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη η φετινή σεζόν...

Κάτι οι ασταμάτητες υποχρεώσεις του με τη Λέστερ και η ανάγκη να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα για να κατακτηθεί ο τίτλος, κάτι η κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, κάτι το Euro και η παρουσία του στην αποστολή των «τριών λιονταριών», του άλλαξαν όλο το πρόγραμμα...

Η σύντροφός του, Μπέκι, έδειξε κατανόηση και συμφώνησαν ... τρεις φορές ν' αναβάλουν τον γάμο τους, όμως δεν θα επαναληφθεί αυτό.

Πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ απέναντι στην Τουρκία, για το 2-1, το βράδυ της Κυριακής στο «Etihad», ο Βάρντι πήρε άδεια να λείψει από το φιλικό της Παρασκευής με την Αυστραλία στο «Στάδιο του Φωτός», προκειμένου την Τετάρτη να παντρευτεί και να περάσει λίγες μέρες με τη σύντροφό του, προτού μπει και στο αεροπλάνο για Γαλλία ώστε να παίξει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα