Πάρτι στο Calderon πριν τη φιέστα στο Camp Nou για τους «νταμπλούχους»! (pics & vids)

Πάρτι στο Calderon πριν τη φιέστα στο Camp Nou για τους «νταμπλούχους»! (pics & vids)

Gazzetta team
Πάρτι στο Calderon πριν τη φιέστα στο Camp Nou για τους «νταμπλούχους»! (pics & vids)

bet365

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε και το Copa del Rey, επικρατώντας με 2-0 της Σεβίλλης στην παράταση και το πάρτι των «μπλαουγκράνα» στο Vicente Calderon έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα γίνει και η καθιερωμένη φιέστα στο Camp Nou.

Η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν δεν έδωσε την ευκαιρία στη Μπαρτσελόνα να πανηγυρίσει μέσα στο «σπίτι» τoν τίτλο του πρωταθλήματος Ισπανίας, όμως μετά και την κατάκτηση του Copa del Rey και το 2ο σερί νταμπλ, οι «μπλαουγκράνα» θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με τους φίλους της ομάδας, στη φιέστα που ανακοινώθηκε πως θα λάβει χώρα το βράδυ της Δευτέρας (23/5, 22.15) στο Camp Nou.

Στη γιορτή της Μπαρτσελόνα εκτός από το νταμπλ του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα υπάρξει και η βράβευση των τμημάτων υποδομής, καθώς και των ομάδων χόκεϊ και χάντμπολ του συλλόγου για τις επιτυχίες τους μέσα στη σεζόν.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Βέβαια το... γλέντι των Καταλανών άρχισε δίχως καθυστέρηση αμέσως μετά το φινάλε του τελικού απέναντι στη Σεβίλλη, όπου χάρη στα γκολ των Άλμπα και Νεϊμάρ στην παράταση, η Μπαρτσελόνα έφτασε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο νταμπλ και στους 7 τίτλους τη διετία 2014-16.

Αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα το πάρτι στο Vicente Calderon ξεκίνησε, με τους πανηγυρισμούς να κορυφώνονται τη στιγμή που ο εμβληματικός αρχηγός των «μπλαουγκράνα», Αντρές Ινιέστα (έφτασε τους 31 τίτλους στην καριέρα του), σήκωσε στα χέρια του το κύπελλο Ισπανίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα