Με μία αλλαγή στην 11άδα ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Με μία αλλαγή στην 11άδα ο Πανιώνιος

bet365

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει άπαντες στη διάθεσή του. Καραμάνος αντί Χαλκιαδάκη στην 11άδα.

Μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Με αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ (23/5 18:15) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Με το πέρας του προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή έχοντας άπαντες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Με μία αλλαγή στην 11άδα

Όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει ο Έλληνας προπονητής, αυτή αναμένεται να έχει μία αλλαγή, με τον Καραμάνο να παίρνει τη θέση του Χαλκιαδάκη. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Τασουλής αριστερά και οι Ρισβάνης, Οικονόμου στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κόρμπος, Σιώπης και μπροστά τους οι Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα