Με Μπερμπάτοφ στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Με Μπερμπάτοφ στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ύστερα από τρεις και πλέον μήνες, επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος επιθετικός θα είναι στη Νέα Σμύρνη, όχι όμως κι ο Μιγκέλ Βίτορ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε τον Βούλγαρο να συμμετέχει κανονικά και στην προπόνηση της Κυριακής και αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του «Δικεφάλου», που αναχωρεί στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής (22/5) με προορισμό την Αθήνα.

Για «προληπτικούς λόγους», όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός αποστολής έμεινε ο Μιγκέλ Βίτορ αν και ο Πορτογάλος συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις. Κρίθηκε όμως ότι δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ ο Ίβιτς έχει επιλογές (Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Χατζηισαίας) για τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας.

Εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Κάτσε και Τζιόλης.

Το πρόγραμμα των παικτών περιελάμβανε το καθιερωμένο χαλάρωμα, που ακολουθεί η ομάδα πριν από κάθε αγώνα, με παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι αναλυτικά οι εξής: Γλύκος, Βελλίδης, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Λέοβατς , Κοροβέσης , Σκόνδρας, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Αντόνις, Πέλκας, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Μακ, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα