Μένει στην Τσέλσι ο Χίντινκ, σκέφτεται Ντρογκμπά και Τσεχ!

Μένει στην Τσέλσι ο Χίντινκ, σκέφτεται Ντρογκμπά και Τσεχ!

Μένει στην Τσέλσι ο Χίντινκ, σκέφτεται Ντρογκμπά και Τσεχ!

bet365

Στο πλευρό του Κόντε, από τη θέση του συμβούλου, θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην Τσέλσι, ο Γκους Χίντινκ! Θα συζητήσει για τις επιστροφές των Τσεχ και Ντρογκμπά,

Έχοντας αναλάβει υπηρεσιακός κόουτς από την ημέρα της απομάκρυνσης του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, ο Χίντινκ έχει αποδειχθεί ... πιστός «στρατιώτης» των «μπλε» και θα συνεχίσει να συνεισφέρει και την επόμενη σεζόν.

Βάσει των όσων είπε στο Fox Sports, θα εκτελεί χρέη συμβούλου και θα ενημερώνει τον νέο προπονητή, Αντόνιο Κόντε, κυρίως για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτούς που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ώστε να κάνουν το ξεπέταγμά τους, αν το αξίζουν.

Φυσικά, τίθεται πάλι ζήτημα επιστροφής του Ντιντιέ Ντρογκμπά μόλις αποφασίσει να ολοκληρώσει την καριέρα του και ν' αποχωρήσει από τη Montreal Impact, ενώ, το πιο φιλόδοξο σενάριο είναι αυτός της... κλήσης του Πετρ Τσεχ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα