«Ναυαγεί» η Ζάκυνθος...

«Ναυαγεί» η Ζάκυνθος...

bet365

Η Ζάκυνθος ηττήθηκε 2-0 από τον Παναιγιάλειο και σε συνδυασμό με τη νίκη του Πανελευσινιακού επί της Καλλιθέας με 2-1, βρίσκεται κοντά στη Γ' Εθνική... Ισόπαλοι (1-1) Λαμία - Αχαρναϊκός και Απόλλων - Τρίκαλα (0-0), νίκη με 0-1 για τον Αγροτικό κόντρα στην Παναχαϊκή.

Παναιγιάλειος - Ζάκυνθος 2-0

Η Ζάκυνθος πήγε στο Αίγιο με στόχο μόνο τη νίκη που θα της έδινε και την παραμονή στην κατηγορία, με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική παίρνει στα χαρτιά το τρίποντο κόντρα στον Εργοτέλη. Τελικά οι Επτανήσιοι δεν τα κατάφεραν, γνώρισαν την ήττα με 2-0 και πλέον θέλουν νίκη της Λαμίας την τελευταία αγωνιστική ή... δικαστική απόφαση για να παραμείνουν στη κατηγορία.

Ο Παναιγιάλειος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι όταν έβγαιναν στην επίθεση. Τελικά το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν γκολ στην επανάληψη. Αν και η Ζάκυνθος έψαξε το γκολ πιο έντονα και βγήκε μπροστά τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 74' ο Γκούφας, έπιασε τον... ύπνο την άμυνα της Ζακύνθου και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0. Οι Επτανήσιοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Κουρέλλα και Κρολ στο 78' και στο 80' με αποτέλεσμα η μπάλα να τους τιμωρήσει στο 87'. Ο Σανδραβέλης βρήκε τον Παπαδόπουλο και αυτός από κοντά έκανε το 2-0. Στο 90' ο Κρισμάρεβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές... Πλέον η Ζάκυνθος θα πάρει το τρίποντο με τον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα θα περιμένει να δει τι θα κάνει ο Πανελευσινιακός με την Λαμία. Αν ηττηθεί, τότε η ομάδα του Ιονίου θα ισοβαθμήσει με την ομάδα της Ελευσίνας και θα μείνει στην κατηγορία.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Αθανασόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (83' Στίκας), Σκαρτσίλας (58' Γκούφας), Μπουρλάκης (58' Ζουνίνιο), Γκατσέσα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης (63' Κάρδαρης), Κουρέλλας, Βοσνακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ρ. Πέττας, Ζαϊρί, Σταματής, Λέκκας (82' Μεντούρ), Γραικός (77' Κρολ).

Πανελευσινιακός - Καλλιθεά 2-1

Μεγάλη νίκη για τον Πανελευσινιακό επί της Καλλιθείας με 2-1, ο οποίος πλέον θέλει ένα βαθμό στη Λαμία για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, μιας και μόλις στο 2' ο Πλαβούκος κέρδισε πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Γιαννιτσάνης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-0. Στο 9' η Καλλιθέα είχε δοκάρι με τον Τσίπρα, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη η Καλλιθέα έφτασε στο 1-1 με τέρμα του Μπέλη και έβαλε δύσκολα στον Πανελευσινιακό, που τελικά βρήκε την λύση στο 78'. Τότε ο Αδρίκος μετά από εκτέλεση κόρνερ, με κεφαλιά έγραψε το 2-1 και χάρισε μια πολύ σημαντική νίκη για τον Πανελευσινιακό που πλέον πάει στη Λαμία με τον βαθμό που θα του δώσει και την παραμονή.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος (68' Παληγεώργος), Τσίγκρος, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Βαλιτζό, Λίτσος (57' Τσολακίδης), Κωνσταντινίδης, Σταματάκης (46' Καζνέτσης), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Σταμόπουλος, Τσώνης, Ευαγγέλου, Λεβέντης, Τεγούσης, Σταύρου, Ηλιάδης, Κατσικογιάννης (71' Φράγκος), Σμυρλής (58' Μπέλης), Τσίπρας (86' Μπούζας).

Παναχαϊκή - Αγροτικός Αστέρας 0-1

Το καθήκον του έκανε ο Αγροτικός Αστέρας απέναντι στην... πεσμένη Παναχαϊκή. Η ομάδα του Εύοσμου πέρασε με 1-0 από την Ναύπακτο και πλέον περιμένει απλά να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την επόμενη Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα.

Στο 18' ο Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι και θα μπορούσαν να φτάσουν και σε ένα δεύτερο τέρμα αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Παπανικολάου, Χαρτσιάς, Λαμπρόπουλος Γ., Μουκίδης, Πινδώνης, Χούσα, Σαμπατάκος, Μητρόπουλος, Πέδρο, Ρουμπάτος (85' Ασίγκμπα)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Καραμπάς (46' Σκλιοπίδης), Βαφέας, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Μπιτάνγκ, Θεοδωρίδης (70' Συμελίδης), Τοπούζης (62' Βελλίνης), Διαμαντόπουλος.

Λαμία - Αχαρναϊκός 1-1

Ο Αχαρναϊκός έφυγε από την Λαμία με τον βαθμό και την σωτηρία. Πήρε το 1-1 και έμεινε στην κατηγορία μία αγωνιστική πριν το φινάλε...

Ένα από τα δύο πιο... αδιάφορα ματς ήταν αυτό στη Λαμία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6' με τον Κοτσώνη, για να ισοφαριστούν στο 24' από το ωραίο τέρμα του Παβίσεβιτς και από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Πίντο, Σιατραβάνης, Νατσιόπουλος (66’ Καραλής), Γιαλούσης, Μπαλού (33’ Σιλιγαρδάκης), Νεόφυτος, Κοτσώνης, Μπουλούλης (84’ Καραγιάννης), Κυριακόπουλος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ταμπάκης (71’ Καλογερόπουλος), Ματσούκας, Όμο, Παπατόλιος (84’ Χριστόπουλος), Μαρής, Αναστασίου (78’ Σωτηράκος), Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Κωστόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης - Τρίκαλα 0-0

Το πλέον αδιάφορο και κακό ματς έγινε στη Ριζούπολη. Εκεί τα τρίτα Τρίκαλα δοκιμάζονταν στην έδρα του τέταρτου Απόλλων. Τελικά το 0-0 μιλάει από μόνο του, καθώς στο ματς δεν έγινε το παραμικρό.

Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν, ο Απόλλων ήταν ελαφρώς καλύτερος, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Πάνος, Μπουτζίκος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος (89’ Τζιώρας), Στεργίδης (79’ Καμαρά), Φατιόν, Φαρινόλα, Παρπέξ, Μπουντόπουλος (47’ Βάντερσον)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρους Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος (46’ Κοντοδήμος), Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο, Ναβάρο (90’ Χαροντάκης), Στεφάνοβιτς, Δουκάκης (46’ Βρούτσινα)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα