Στο Γκολφ Γλυφάδας ξεκινάει ο Ατρόμητος, ψάχνεται για Ιταλία

Στο Γκολφ Γλυφάδας ξεκινάει ο Ατρόμητος, ψάχνεται για Ιταλία

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με την ομάδα του Περιστερίου να κάνει το πρώτο στάδιο στο Γκολφ Γλυφάδας. Ψάχνονται στην Ιταλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι Περιστεριώτες...

Στο Γκολφ Γλυφάδας ξεκινάει ο Ατρόμητος, ψάχνεται για Ιταλία

Από την Γλυφάφα και το Γκολφ, θα ξεκινήσει το χτίσιμό του νέου Ατρόμητου ο Τραϊανός Δέλλας. Οι Περιστεριώτες, θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στις εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ.

Σε ότι αφορά το βασικό στάδιο, στον Ατρόμητο εξετάζουν περιπτώσεις στην Ιταλία, ώστε να μπορέσουν να δώσουν και κάποια δυνατά φιλικά. Πάντα παίζει και η περίπτωση η ομάδα να βρεθεί στο Πήλιο, όμως στο Περιστέρι έχουν πιο ψηλά και το ψάχνουν έντονα ώστε να βρεθούν στα μέσα Ιουλίου στην Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας το Α’ Στάδιο της προετοιμασίας της για την περίοδο 2016- 17.

Ο υπέροχος χώρος του «Κ. Καραμανλής» επιλέχθηκε γιατί διαθέτει φυσικό περιβάλλον για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας, ποικιλία διαδρομών ( που αγκαλιάζονται από πεύκα, κυπαρίσσια, ελιές και συκιές) για τα τρεξίματα και εύκολη πρόσβαση για τους ποδοσφαιριστές μας.

Η χρήση των εγκαταστάσεων αφορά τις πρωινές προπονήσεις του Α’ Σταδίου Προετοιμασίας Οι παίκτες μετά από κάθε προπόνηση θα παίρνουν πρωϊνό στο ξενοδοχείο και θα επιστρέφουν στα σπίτια τους για ξεκούραση. Οι απογευματινές προπονήσεις θα γίνονται στο αθλητικό μας κέντρο "Μαζαράκη"».

Best of internet