Show του Μπερμπάτοφ μέσα στα αποδυτήρια σε live «μετάδοση» (vid)

Show του Μπερμπάτοφ μέσα στα αποδυτήρια σε live «μετάδοση» (vid)

Show του Μπερμπάτοφ μέσα στα αποδυτήρια σε live «μετάδοση» (vid)

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ... βρήκε δουλειά! Μετά το live από την Σοφία και το φιλικό του Στόιτσκοφ, τώρα το έκανε κι από την Τούμπα...

Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ επέστρεψε από την πατρίδα του με καλή διάθεση και μετά τη ζωντανή μετάδοση εικόνων από το φιλικό προς τιμήν του Χρίστο Στόιτσκοφ, επανέλαβε - μέσω της σελίδας του στο Facebook - το ίδιο και από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Ο Μπερμπάτοφ με το κινητό στα χέρια αποφάσισε να ανακρίνει αρκετούς από τους συμπαίκτες του, αλλά και πολλά από τα μέλη του τιμ, με τους οποίους περνάει πολλές ώρες κάθε μέρα.

Από την κάμερα του Βούλγαρου πέρασαν ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Αθανασιάδης, Πέλκας, Χαρίσης, Τζιόλης, Τζαβέλλας.

Ο Μπερμπάτοφ ζήτησε από τον Πέλκα να πει δημόσια ποιος είναι ο πιο δουλευταράς στις προπονήσεις με τον Έλληνα άσο να δίνει τον Χάρη Χαρίση. Ο Πέλκας ρωτήθηκε και για τον όμορφο της παρέας, αναφέροντας τον Ρόμπερτ Μακ!

Απευθυνόμενος στον Τζαβέλλα τον παρομοίασε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ: «Αυτός είναι ο Γκάρι Νέβιλ μας, γιατί προπονείται πολύ, αλλά μιλάει και πολύ. Το οποίο είναι καλό, γιατί ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας…»!

Το σόου του Βούλγαρου και η αναφορά στην αγαπημένη του Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε, με τον «Μίτκο» να ζητάει από έναν φροντιστή της ομάδας να δηλώσει με υπερηφάνεια μπροστά στην κάμερα το όνομα της ομάδας που κατέκτησε χθες το βράδυ το κύπελλο Αγγλίας κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Από την «ανάκριση» δεν ξέφυγε και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ρωτήθηκε από τον Μπερμπάτοφ για το διάστημα της παρουσίας του στη Λέφσκι Σόφιας, ενώ του ζητήθηκε να μιλήσει και στα βουλγάρικα.

Όλα αυτά «μεταφράστηκαν» και σε αριθμούς: σχεδόν 5.000 άτομα παρακολούθησαν ζωντανά τη μετάδοση από τα αποδυτήρια της Τούμπας, ενώ οι προβολές του 11λεπτου βίντεο έχουν ξεπεράσει τις 80.000, αριθμός που αναμένεται να εκτοξευτεί, καθώς η ανταπόκριση και η λεγόμενη, στη γλώσσα του Facebook, αλληλοεπίδραση είναι τεράστια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα