Γιαννακόπουλος: «Super League και Ευρώπη oι στόχοι της Σπάρτης»

Γιαννακόπουλος: «Super League και Ευρώπη oι στόχοι της Σπάρτης»

Την επιθυμία του να δει τη Σπάρτη να αγωνίζεται όχι μόνο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στην Ευρώπη, εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.    

Γιαννακόπουλος: «Super League και Ευρώπη oι στόχοι της Σπάρτης»

Η Σπάρτη εξασφάλισε την άνοδο στη Football League, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και βασικό υποστηρικτή της προσπάθειας της ομάδας της Λακωνίας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να τονίζει με δηλώσεις του στη «Real News» πως ο πήχης βρίσκεται ψηλά.

Μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει την ομάδα τη ιδιαίτερης πατρίδας του να αγωνίζεται όχι μόνο στη Super League, αλλά και στην Ευρώπη, φτιάχνοντας παράλληλα και το δικό της γήπεδο.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «Real News»:

«Στόχος μας είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Να τη δούμε να παίζει στην Α΄Εθνική και στην Ευρώπη. Η φετινή επιτυχία φέρνει μια προοπτική εξέλιξης σε διάφορους τομείς»,Όλοι οι Λάκωνες και χιλιάδες Σπαρτιάτες θέλουμε να δούμε πολύ σύντομα την ομάδα να παίζει σ΄ένα γήπεδο που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές και θα μπορείς να φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις. Η περιοχή μας δυστυχώς έχει παραμεληθεί, ενώ θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι το σήμα κατατεθέν των Ελλήνων, Θα επιδιώξουμε όμως να προχωρήσουμε σε ενέργειες που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικά βήματα προόδου. Πιστεύουμε στην έμπρακτη στήριξη όλων των φορέων, αλλά και του κόσμους, ώστε να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο-στολίδι και αν αναπτύξουμε τις υποδομές μας σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Δεν μπορούν όλοι παγκοσμίως να εκμεταλλεύονται το όνομα της Σπάρτης και εμείς να μην κάνουμε τα πάντα για να την αναπτύξουμε σε αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο».

Best of internet