Λουίς Ενρίκε: «Ειδικεύεται στους τελικούς η Σεβίλλη, κορυφή ο Έμερι»

Gazzetta team
Λουίς Ενρίκε: «Ειδικεύεται στους τελικούς η Σεβίλλη, κορυφή ο Έμερι»

bet365

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη θα βρεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή (22/5) στα πλαίσια του τελικού του Copa Del Rey, με τον Λουίς Ενρίκε να τονίζει πως οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε καλή κατάσταση, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο της Σεβίλλης και του Ουνάι Έμερι.

Η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει την Κυριακή (22/5) στο Vicente Claderon το Copa Del Rey απέναντι στη Σεβίλλη, στοχεύοντας στο νταμπλ, με τον τεχνικό της, Λουίς Ενρίκε, να επισημαίνει πως οι «μπλουγκράνα» είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι, στάζοντας παράλληλα... μέλι για την κάτοχο του Europa League και τον Ουνάι Έμερι.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ακόμα ένα τρόπαιο. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που μπορεί κανείς να βρεθεί. Η ομάδα μας δούλεψε πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες και πλέον είμαστε έτοιμοι. Η Σεβίλλη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έπαιξαν πολύ καλά απέναντι μας και κατάφεραν να μας νικήσουν στην έδρα τους για το πρωτάθλημα. Πιέζουν πάρα πού τον αντίπαλο και έχουν τη δυνατότητα να σου δημιουργούν πάντα προβλήματα. Είναι μια ομάδα που ειδικεύεται στους τελικούς και ακόμα πιο πολύ στις ανατροπές. Αυτό από μόνο του μας προετοιμάζει για ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Ο Ουνάι Έμερι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία. Το ευχάριστο είναι πως όταν κρίνονται οι τίτλοι δε χρειάζεται να ψάχνεις τρόπους για να δώσεις κίνητρο στους παίκτες σου», ανέφερε στις δηλώσεις του ο 45χρονος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, ενώ για την κυριαρχία των Καταλανών στο ισπανικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε:

«Θα έρθουν κάποτε και η περίοδος που δεν θα κερδίζουμε τόσους τίτλους. Τότε νομίζω πως τα επιτεύγματα μας θα εκτιμηθούν ακόμα περισσότερο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα