Η ξεχωριστή αφιέρωση στην γιορτή των ερυθρόλευκων σχολών

Η ξεχωριστή αφιέρωση στην γιορτή των ερυθρόλευκων σχολών

Η ξεχωριστή αφιέρωση στην γιορτή των ερυθρόλευκων σχολών

bet365

Το 5ο πρωτάθλημα των σχολών του Ολυμπιακού έκλεισε με απόλυτη επιτυχία. Ποιά ήταν η ξεχωριστή στιγμή και αφιέρωση.
Περισσότερα από 1200 παιδιά συμμετείχαν στο τουρνουά των σχολών του Ολυμπιακού που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και ολοκληρώθηκε τον Μαϊο στον Ρέντη. Μια ξεχωριστή στιγμή του τουρνουά ήταν και η αφιέρωση που έκαναν τα παιδιά και ο επικεφαλής της σχολής Ταύρου, Φώτης Κεραμιδάς.
Η σχολή κατέκτησε το κύπελλο σε 2 κατηγορίες και όλα τα μέλη αφιέρωσαν τις κούπες στον μικρό Γιώργο που είναι ποδοσφαιριστής της σχολής αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο κ. Κεραμιδάς μιλώντας γι' αυτό θέλησε εκ μέρους της σχολής (παιδιά, προπονητές, γονείς) να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την διοίκηση της ΠΑΕ για την αγάπη και την φροντίδα προς τον μικρό Γιώργο. «Είναι μια σπουδαία γιορτή για τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός όπως είπε και ο κ. Παύλου φροντίζει όσο κανείς άλλος για το μέλλον των παιδιών μας. Μέσα στις Σχολές τα παιδιά δεν μαθαίνουν μόνο ποδόσφαιρο αλλά να συμπεριφέρονται σωστά και να αγαπούν το περιβάλλον. Για εμάς σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα γιατί κερδίσαμε δυο τρόπαια που θέλουμε όλοι μας να τα αφιερώσουμε στον μικρό Γιώργο που έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την βοήθεια του και την αγάπη που έδειξε προς τον μικρό Γιώργο. Στον Ολυμπιακό είμαστε όλοι μια οικογένεια και αυτό δεν το λέμε για να το πούμε αλλά γιατί το αισθανόμαστε», σημείωσε ο κ. Κεραμιδάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα