Ο Ολυμπιακός αντικείμενο μελέτης για αμερικανικά Πανεπιστήμια! (pics)

Ο Ολυμπιακός αντικείμενο μελέτης για αμερικανικά Πανεπιστήμια! (pics)

Ο Ολυμπιακός αντικείμενο μελέτης για αμερικανικά Πανεπιστήμια! (pics)

bet365

Φοιτητές από τρία αμερικανικά Πανεπιστήμια επισκέφθηκαν το «Γ. Καραϊσκάκης» και τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Ο Ολυμπιακός είναι ένας οργανισμός που έλκει το ενδιαφέρον κοινωνιών γνώσης. Κοινωνίες γνώσης είναι τα Πανεπιστήμια. Είναι λοιπόν τόσο ενδιαφέρων και σημαντικός ο Ολυμπιακός για χάρη του οποίου Πανεπιστήμια από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έκαναν το μεγάλο ταξίδι για να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του. Αντιπροσωπεία φοιτητών από τρία διαφορετικά αμερικανικά πανεπιστήμια (αποτελούνταν από 35 άτομα) της πολιτείας του Ουϊσκόνσιν, βρέθηκε στην Ελλάδα και επισκέφθηκε τόσο τις εγκαταστάσεις του Ρέντη όσο και το «Γ. Καραϊσκάκης». Επρόκειτο για φοιτητές των τμημάτων sports marketing των πανεπιστημίων.
Αφού αρχικά ξεναγήθηκαν στους χώρους του προπονητικού κέντρου όπου τους έγινε ανάλυση της χρησιμότητας του κάθε χώρου, στη συνέχεια μετέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και εκεί υπήρξε ξενάγηση στους χώρους αλλά και παρουσίαση της ιστορίας του Ολυμπιακού καθώς και στοιχεία του σήμερα στον σύλλογο. Την παρουσίαση έκανε ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κωνσταντίνος Καρδιασμένος. Ακολούθως οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δουν και το Μουσείο του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην εμπορική στοά και δεν έκρυψαν, καθ' όλη τη διάρκεια της ξενάγησής τους σε Ρέντη και «Γ. Καραϊσκάκης» τον θαυμασμό τους για τον Ολυμπιακό. Το προσεχές διάστημα θα επαναληφθεί ανάλογη δραστηριότητα και με άλλα αμερικανικά πανεπιστήμια αφού το ενδιαφέρον τους είναι πολύ μεγάλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα