«Ο ΟΦΗ επιστρέφει. Την Κυριακή, αλλάζει πορεία!»

«Ο ΟΦΗ επιστρέφει. Την Κυριακή, αλλάζει πορεία!»

Gazzetta team
«Ο ΟΦΗ επιστρέφει. Την Κυριακή, αλλάζει πορεία!»

bet365

Με τη φράση «την Κυριακή ο ΟΦΗ, αλλάζει πορεία» η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, σε ανακοίνωση της, τονίζει ότι απο το γήπεδο του ΟΦΗ θα σταλεί το πιο ηχηρό μήνυμα, ότι «ο ΟΦΗ επστρέφει».

Στην ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ καλεί τους φιλάθλους,οι οποίοι δημιούργησαν ιστορικό ρεκόρ και εξάντλησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Φωστήρα «γεγονός που δεν συνέβαινε ούτε στα μεγάλα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος», να αντιληφθούν την σημασία ότι «μέγιστη προτεραιότητα είναι η προστασία της ομάδας, αυτό που έχει κατακτήσει και αυτό που έρχεται», ενώ τονίζει ότι «η δυνατή φωνή και μόνο που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη, είναι η καλύτερη βοήθεια που μπορεί να δώσει στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές».

Η ανακοίνωση της Διοικουσας Επιτροπής του ΟΦΗ αναφέρει:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ

Την Κυριακή η ομάδα μας αλλάζει πορεία.

Ξεφεύγει απο την Γ Εθνική και συνεχίζει δυναμικά την διαδρομή της, για να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε. Εκεί που ιστορικά ανήκει. Στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η απίστευτη αγάπη του κόσμου και η τρομερή διάθεση του, να εξαντλήσει τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Φωστήρα, γεγονός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, το οποίο δεν συνέβαινε ούτε στα μεγάλα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος, δείχνει την σφροδρή επιθυμία του κόσμου του ΟΦΗ να δεί ξανά ένα ΟΦΗ δυνατό, ο οποίος χτισμένος πια σε στέρεες βάσεις, θα διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτήν την πρωτοφανή αγάπη του κόσμου, να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη και την άνοδο στην Β' Εθνική.

Την Κυριακή, απο το γήπεδο του ΟΦΗ θα σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει.

Ταπαιπωρήθηκε, δυσκολεύθηκε, αλλά τώρα είναι πιο δυνατός απο ποτέ, για να πάρει αυτό που αξίζει και να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.

Την Κυριακή το γήπεδο μας , θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές.

Σε προσέλευση κόσμου, σε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και σε αγωνιστική επιτυχία.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί για μια ακόμη φορά, είναι η σημασία, κάθε φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο, να αποδεχθεί ότι η μέγιστη προτεραιότητα είναι η προστασία της ομάδας μας.

Αυτό που μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει και αυτό που έρχεται.

Κάθε φίλαθλος, με αίσθημα ευθύνης, θα πρέπει να προστατέψει τον ΟΦΗ μας, και με τη δυνατή φωνή του, να τον σπρώξει στη νίκη.

Αυτή είναι η πιο σημαντική βοήθεια που μπορεί να δώσει στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες μας, για να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουμε απο Δευτέρα το δρόμο μας.

Ραντεβού, στο γήπεδο μας».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα