Παρίσης: «Μας χρωστάει μία μεγάλη συγγνώμη ο πρόεδρος της ΕΠΟ»!

Παρίσης: «Μας χρωστάει μία μεγάλη συγγνώμη ο πρόεδρος της ΕΠΟ»!

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Νίκος Παρίσης, αποκαλύπτει στο Gazzetta.gr τι είπε στον Γιώργο Γκιρτζίκη. Η διάψευση για καταγγελίες για Τοπολιάτη.
Στην ΕΠΣ Κυκλάδων δεν έχουν ξεχάσει ακόμα την... περιπέτειά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι αποκαλύψεις του κ. Παρίση, αντιπροέδρου της Ένωσης, στο Gazzetta.gr για την συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου. «Μας χρωστάει μία μεγάλη συγγνώμη ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Του το είπα αυτό ξεκάθαρα στο ημίχρονο του τελικού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ», σχολίασε αρχικά ο Νίκος Παρίσης.
Στην συνέχεια μας μετέφερε την συνέχεια της κουβέντας: «'Μας κάνατε μεγάλο κακό κύριε πρόεδρε', του μετέφερα. Εκείνος ήταν πολύ νευριασμένος και μου είπε 'εγώ; είσαι άδικος;'. Του τόνισα στην συνέχεια πως 'εμείς το κερδίσαμε το δικαστήριο. Εσείς χάσατε'. Μετά μου ζητούσε να φύγω και φώναζε. Έφυγα και αυτό ήταν όλο».
Κατέστησε παράλληλα σαφές πως στην ΕΠΣ Κυκλάδων υπάρχει πολύ μεγάλη ενόχληση και εκνευρισμός για τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την διοίκησή της για τους χειρισμούς τους σε σχέση με την Ένωση. Κατά τα άλλα αναφορικά με πληροφορίες που θέλουν την ΕΠΣ Κυκλάδων να έχουν εμπλακεί σε συγκεκριμένη καταγγελία για τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, καθώς και τον γιο του απάντησε: «Μίλησα πριν από λίγο με τον πρόεδρο της ΕΠΣ, κ. Φρέρη. Έχουμε μαύρα μεσάνυχτα γι' αυτό. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν και φυσικά διαψεύδουμε όλες αυτές τις πληροφορίες. Τι καταγγελία να κάνουμε; Τι δουλειά έχουμε εμείς; Δεν έχουμε καμία δουλειά να κάνουμε κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει τίποτα».
 

Τελευταία Νέα