Τελειώνει ο τελικός και ανακοινώνει Μουρίνιο

Τελειώνει ο τελικός και ανακοινώνει Μουρίνιο

Τελειώνει ο τελικός και ανακοινώνει Μουρίνιο

bet365

Την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για φέτος, περιμένει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φημολογείται ότι αμέσως μετά τον αποψινό τελικό Κυπέλλου, θ' ανακοινώσει την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η «AS» από την Ισπανία, σε δημοσίευμά της, υποστηρίζει πως όλα είναι έτοιμα για τη διαδοχή στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» μόλις τελειώσει και το αποψινό παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, στο «Γουέμπλεϊ», στον μεγάλο τελικό του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Ο Φαν Χάαλ κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο του συλλόγου από το Μάντσεστερ και ενδεχομένως από το βράδυ του Σαββάτου να έχει επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μάλιστα, τονίζεται στο δημοσίευμα ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει ζητήσει κι έχει πάρει το «ok» από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για μια ... αναδιάρθρωση στον τρόπο λειτουργίας και τα τμήματα που σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα