Έμμεση επιβεβαίωση και από Γκαϊτάν για Ατλέτικο

Έμμεση επιβεβαίωση και από Γκαϊτάν για Ατλέτικο

Έμμεση επιβεβαίωση και από Γκαϊτάν για Ατλέτικο

bet365

«Σύντομα θα υπάρχει κάτι επίσημο» είπε ο Νικολά Γκαϊτάν για το μέλλον του, μακριά από τη Μπενφίκα, με τη δήλωση να φαντάζει έμμεση επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να συνεχίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός αμυντικός, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μπενφίκα, το βράδυ της Παρασκευής στον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας απέναντι στη Μαρίτιμο.

Τόσο πριν από το παιχνίδι, όσο και μετά από αυτό, όταν αποχαιρετούσε τον κόσμο, δεν μπορούσε να σταματήσει να δακρύζει, αφού περνούσαν μπροστά από τα μάτια του οι έξι σεζόν που πέρασε στο «Ντα Λουζ» και τα όσα κατέκτησε εκεί.

Θα αποχαιρετήσει ο Ζλάταν με ακόμα ένα τρόπαιο το Παρίσι; Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Μαρσέιγ - Παρί, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω όταν ενημερώθηκα ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν υπάρχει υπογραφή ακόμα, αλλά είναι πολύ κοντά. Σύντομα θα έχει τελειώσει» είπε ο Γκαϊτάν, με το δημοσίευμα της «A'Bola» που κάνει λόγο για μετακίνηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 25 εκατ.ευρώ να φαίνεται πως έχει βάση...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα