Απόλυτη στήριξη από Αλαφούζο στον Στραματσόνι

Απόλυτη στήριξη από Αλαφούζο στον Στραματσόνι

Gazzetta team
Απόλυτη στήριξη από Αλαφούζο στον Στραματσόνι

bet365

Ναι μεν παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση, όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε και πάλι την απόλυτη στήριξή του στον Αντρέα Στραματσόνι και περιμένει από εκείνον πολύ καλύτερα πράγματα τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», σε δείπνο του με ομογενείς φίλους του Παναθηναϊκού, στο ταξίδι που έχει κάνει στις ΗΠΑ με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον υπεύθυνο αγώνων των «πράσινων», Σπύρο Βλάχο, ρωτήθηκε για τον Ιταλό κόουτς, λέγοντας πως: «Εγώ τον πιστεύω».

Αυτό που είχε να τονίσει ήταν πως και ο ίδιος δεν έχει δει τη βελτίωση που θα περίμενε, αλλά περιμένει από τον Στραματσόνι, με τη βοήθεια και του Βραζιλιάνου, νυν διευθυντή ποδοσφαίρου, θα πάνε όλα καλύτερα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Να παραμείνει στο «κόλπο» της πρώτης θέσης των πλέι οφ θέλει ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί την ΑΕΚ στη «Λεωφόρο». Στο 2.05 η επικράτηση των «πρασίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα