Που ποντάρουν Παναθηναϊκός και Στραματσόνι για Ιμπάρμπο!

Που ποντάρουν Παναθηναϊκός και Στραματσόνι για Ιμπάρμπο!

Gazzetta team
Που ποντάρουν Παναθηναϊκός και Στραματσόνι για Ιμπάρμπο!

bet365

Η περίπτωση του Βίκτορ Ιμπάρμπο απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό και παρά τις αρκετές δυσκολίες, ο Αντρεά Στραματσόνι επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του και είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει όλες του τις γνωριμίες για να βρει τον τρόπο να τον φέρει στο «Τριφύλλι».

Ο Κολομβιανός φορ της Κάλιαρι, Βίκτορ Ιμπάρμπο, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της επιθετικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η περίπτωση του ωστόσο μόνο εύκολη δε θεωρείται, με τη «Goal» να αναφέρει πάντως πως ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός έχει έρθει δύο φορές σε απευθείας επαφή με τον ίδιο τον παίκτη, ενώ το ενδεχόμενο απόκτησης του συζητήθηκε και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον νέο τεχνικό διευθυντή του «Τριφυλλιού» να συλλέγει ήδη επιπλέον πληροφορίες για την υπόθεση του.

Μάλιστα δεν αποκλείεται εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσει τον Ιμπάρμπο και στο Copa America των ΗΠΑ τον προσεχή Ιούνιο, όπου θα βρεθεί με την Κολομβία, ενώ για χάρη του ο Στραματσόνι εμφανίζεται αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει κάθε γνωριμία που διαθέτει στην πατρίδα του.

Προς αυτή την κατεύθυνση όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, καθοριστική ίσως να αποδειχθεί η συμβολή του δικηγόρου του, Τζουζέπε Μπότζο, ο οποίος διαθέτει άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Κάλιαρι, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Ιμπάρμπο.

Ο Μπότζο φαίνεται πως έχει μπορεί να πιέσει τον σύλλογο της Σαρδηνίας να γίνει πιο διαλλακτικός στις συζητήσεις της με τον Παναθηναϊκό, καθώς προς το παρόν δε συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, το οποίο φέρεται να προτείνουν οι «πράσινοι», παρά μόνο την πώληση.

Έτσι δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια να βρεθεί με κάποιο τρόπο η «χρυσή» τομή, με το «Τριφύλλι» να αγοράζει το 50% των δικαιωμάτων του Ιμπάρμπο με ένα ποσό που θα κυμαίνεται στις 400.000-500.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα