Κοντά σε Αμπντούλ Σισοκό ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Κοντά σε Αμπντούλ Σισοκό ο ΠΑΟΚ!

bet365

Σε συμφωνία με τον Αμπντούλ Σισοκό που αγωνίζεται στη Segunda Division με τη Μαγιόρκα φέρεται να έχει έρθει ο ΠΑΟΚ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου αμυντικού της Μαγιόρκα, Αμπντούλ Σισοκό, αδερφού του Μοχάμεντ Σισοκό που αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Παρί και πλέον βγάζει το... ψωμί του στην Κίνα, φαίνεται πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη «Goal».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Λούμπος Μίχελ έχει παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη από το Μάλι, ο οποίος μετρά φέτος με 30 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της Μαγιόρκα στη Segunda Division και οι δύο πλευρές εμφανίζονται να έχουν έρθει σε συμφωνία για συνεργασία την επόμενη σεζόν.

Θα συνεχίσει το καλό ξεκίνημα στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ; Σε απόδοση 2.30 στην Casino Rio Bet η νίκη του «Δικεφάλου» κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Σισοκό ξεκίνησε την καριέρα του από την Τρουά, ενώ στο καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Ουντινέζε, υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο, δίχως όμως να καταφέρει να καθιερωθεί. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπρεστ όπου παρέμεινε για 1.5 χρόνο, ενώ κατόπιν βρέθηκε στην Ισπανία, όπου αρχικά αγωνίστηκε με τη Χέρκιουλες στη Segunda την περίοδο 2013-14 και έπειτα στην La Liga, μετρώντας 11 εμφανίσεις με τη Γρανάδα, προτού ενσωματωθεί στη Μαγιόρκα το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα