Ανακοίνωσε αποστολή για το Copa America η Αργεντινή (pic)

Ανακοίνωσε αποστολή για το Copa America η Αργεντινή (pic)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε αποστολή για το Copa America η Αργεντινή (pic)

bet365

Τους 23 παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή της Αργεντινής στο επετειακό (συμπληρώνει 100 χρόνια η διοργάνωση) Copa America των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο Τάτα Μαρτίνο, αφήνοντας εκτός λίστας τους Ντιμπάλα και Τέβες.

Η Αργεντινή μπαίνει σε ρυθμούς Copa America και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της « Albiceleste », Τάτα Μαρτίνο ανακοίνωσε την τελική του 23άδα, η οποία θα εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στα γήπεδα των ΗΠΑ από τις 3 μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Μέσι, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν και Αγουέρο θα βρεθούν κανονικά στο «οπλοστάσιο» της Αργεντινής, ωστόσο η παρουσία τους δεν άφησε χώρο για τους Πάολο Ντιμπάλα και Κάρλος Τέβες. Μέσα Γκαίτάν και Λαβέτσι.

Πάντως τόσο ο 22χρονος επιθετικός της Γιουβεντους, όσο και ο 32χρονος άσος της Μπόκα Τζούνιορς λέγεται πως θα είναι μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει της χώρα στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Θα μπορέσει η... παρέα του Μέσι να φτάσει στην κορυφή αυτή τη φορά; Σε απόδοση 3.50 προσφέρει η Interwetten την κατάκτηση του Copa America από την Αργεντινή.

Αναλυτικά η αποστολή της Αργεντινής:

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Μαν.Γιουνάιτεντ), Γκουσμάν (Τίγκρες), Αντούχαρ (Εστουδιάντες).

Αμυντικοί: Ρονκάλια (Φιορεντίνα), Ρόχο (Μαν.Γιουνάιτεντ), Οταμεντί (Μαν. Σίτι), Φούνρες Μόρι (Έβερτον), Μερκάδο (Ρίβερ Πλέιτ), Μαιδάνα (Ρίβερ Πλέιτ), Κουέστα (Ιντεπεντιέντε).

Μέσοι: Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Φερνάντες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κρανεβίτερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπανέγα (Σεβίλλη), Μπίλια (Λάτσιο), Λαμέλα (Τότεναμ), Παστόρε (Παρί Σεν Ζερμέν).

Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ιγκουαΐν (Νάπολι), Αγουέρο (Μαν. Σίτι), Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκαϊτάν (Μπενφίκα), Λαβέτσι (Hebei Fortune).

 

Τελευταία Νέα