Κίνδυνος τιμωρίας για Λίβερπουλ και Σεβίλλη!

Gazzetta team
Κίνδυνος τιμωρίας για Λίβερπουλ και Σεβίλλη!

bet365

Αρκετά πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο τιμωρίας των Λίβερπουλ και Σεβίλλης για τις συμπλοκές μεταξύ των οπαδών τους στο St. Jakob Park λίγο πριν από τον τελικό του Europa League, καθώς η UEFA άνοιξε ήδη τον φάκελο της υπόθεσης.

Η Σεβίλλη έφτασε την Τετάρτη (18/5) για 3η συνεχόμενη χρονιά στην κατάκτηση του Europa League, επικρατώντας με 3-1 της Λίβερπουλ στον τελικό της Βασιλείας.

Την όμορφη ατμόσφαιρα του τελικού και το γιορτινό κλίμα στην Ελβετία αμαύρωσαν ωστόσο τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα στο St. Jakob Park, τα οποία έλαβαν τέλος με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Η UEFA δεν έμεινε πάντως με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη από την Πέμπτη (19/5) απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε Λίβερπουλ και Σεβίλλη για τη στάση των οπαδών τους, με τον κίνδυνο τιμωρίας των δύο ομάδων να μοιάζει ορατός.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ντιμπάλα σκοράρει το πρώτο γκολ στο Μίλαν - Γιουβέντους.

Οι δύο σύλλογοι αναμένεται να κλιθούν σε απολογία, με το πειθαρχικό όργανο της UEFA να συνεδριάζει για την τελική του ετυμηγορία του στις 21 Ιουλίου, ενώ οι «Reds» θεωρούνται μάλιστα και υπόλογοι, καθώς εκκρεμούν σε βάρους τους και κατηγορίες για την στάση των οπαδών τους και από τις αναμετρήσεις τους απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ, στην πορεία της ομάδας του Κλοπ προς τον τελικό της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα