Τέσσερις βασικοί «ερυθρόλευκοι» στόχοι

Τέσσερις βασικοί «ερυθρόλευκοι» στόχοι

Gazzetta team
Τέσσερις βασικοί «ερυθρόλευκοι» στόχοι

bet365

Σε μία τετράδα βασικών στόχων φαίνεται να καταλήγει σε πρώτη φάση η ομάδα του Ολυμπιακού. Ποιους θέλει για άμυνα και κέντρο.

Όπως αναφέρει ο "Γαύρος" ο Βιλένα που αποχωρεί από την Φέγενορντ (σ.σ. παίκτης για τον άξονα) καθώς και ο Κάρλος Εντουάρντο της Αλ Χιλάλ είναι δύο βασικοί στόχοι για την μεσαία γραμμή. Για τον διεθνή Βιλένα - που είναι σε πολύ καλή ηλικία - τονίζεται πως έχει γίνει πολύ καλή προσφορά. Ως προς τα άκρα της άμυνας υπάρχουν ο Ιμπάνιες του Ερυθρού Αστέρα και ο Φιγκέιρας της Σεβίλλης. Θεωρείται μάλιστα πως με όλες αυτές τις υποθέσεις ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει άμεσα.

Μάλιστα στην περίπτωση του δεξιού μπακ της Σεβίλλης, Ντιόγκο Φιγκέιρας, αναφέρεται και η «Live Sport», επισημαίνοντας πως το deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου να κλείσει, με τον 25χρονο Πορτογάλο να προορίζεται ως αντικαταστάτης του Σαλίνο σε πρώτη φάση, ενώ σε περίπτωση αποχώρησης του Ομάρ αναμένεται να προωθηθεί ως βασική επιλογή.

Θα πάρει το Κύπελλο η Σεβίλλη; Σε απόδοση 5.50 στην Novibet να κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο το σύνολο του Εμερι.

Παράλληλα ο Σίλβα δείχνει να τον υπολογίζει και ως μία επιπρόσθετη λύση και για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τους «ερυθρόλευκους» να βγάζουν από τα ταμεία τους πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσουν από την κάτοχο του Europa League, ενώ οι απολαβές του παίκτη θα κυμαίνονται κοντά στις 500.000 ευρώ.

Τέλος για τον Τάσο Μπακασέτα όλα δείχνουν και συγκλίνουν προς επίσημο deal με Ολυμπιακό, ωστόσο η πλευρά του παίκτη έχει συστήσει υπομονή μέχρι να τελειώσουν τα πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα