Νάτσο: «Να πάρουμε το Champions League για να το... βουλώσει ο Πικέ»

Gazzetta team
Νάτσο: «Να πάρουμε το Champions League για να το... βουλώσει ο Πικέ»

bet365

Μετά τον Αλβάρο Αρμπελόα και ο Νάτσο Φερνάντεθ φαίνεται πως ανοίγει «βεντέτα» με τον Πικέ, με τον αμυντικό της Ρεάλ να σχολιάζει καυστικά τις πρόσφατες δηλώσεις του, τονίζοντας πως ο μόνος τρόπος να το... βουλώσει είναι να κατακτήσει το Champions League η Ρεάλ.

Ο Πικέ θέλησε να την... πει για ακόμα μία φορά στη Ρεάλ, με αφορμή δημοσίευμα της «AS» που παρουσίαζε του Μαδριλένους ως πρωταθλητές από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της ο Ζιντάν.

«Όσο εκείνοι βρίσκουν ιστορίες, εμείς θα γεμίζουμε την τροπαιοθήκη μας. Η Ρεάλ κέρδισε πολλά στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι η εποχή μας», ήταν το σχόλιο του Πικέ, το οποίο βέβαια δεν έμεινε χωρίς απάντηση.

Θα σηκώσει το 11ο Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης; Σε απόδοση 1.70 στην Sportingbet το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

Αυτή βέβαια δεν ήρθε όπως θα περίμεναν αρκετοί από τον Αλβάρο Αρμπελόα, με τον οποίο ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε ανοίξει... βεντέτα πριν από λίγο διάστημα, αλλά από τον Νάτσο Φερνάντεθ.

«Ο Πικέ λατρεύει να μιλάει. Του αρέσει να ακούει τη φωνή του. Νομίζω όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό. Πάντοτε σχολιάζει την αντιπαλότητα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, θέλοντας να την... πει στους οπαδούς μας. Δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μιλάει για τίτλους, ενώ ξέρει πως εμείς είμαστε αυτοί που θα διεκδικήσουν στις 28 Μαΐου το σημαντικότερο τρόπαιο της χρονιάς. Ο καλύτερος τρόπος για να τον κάνουμε να το... βουλώσει είναι να κερδίσουμε στον τελικό. Πάντοτε προκαλεί τους φίλους της Ρεάλ με τις δηλώσεις του. Εμείς από την πλευρά μας παραμένουμε ψύχραιμοι. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει. Εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας να κατακτήσουμε το Champions League», ανέφερε στις δηλώσεις του ο 26χρονος αμυντικός των «Μερένχες».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα