Νέα αναβολή στο «μικρό» Koriopolis

Gazzetta team
Νέα αναβολή στο «μικρό» Koriopolis

bet365

Στις 7 Ιουνίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της έφεσης των τεσσάρων πρώτων καταδικασμένων της υπόθεσης των στημένων αγώνων του 2011, καθώς το Γ' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανακοίνωσε την αναβολή της.

Το πρωί της Παρασκευής (20/5) ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει η εκδίκαση της έφεσης που έχουν ασκήσει οι καταδικασμένοι σε πρώτο βαθμό κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο του «Koriopolis« από το Γ' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε αυτή θα συνεχιστεί εκ νέου στις 7 Ιουνίου.

Για την υπόθεση πέρα των τεσσάρων κατηγορουμένων, αναμένεται να καταθέσουν συνολικά 31 μάρτυρες. Βασικός κατηγορούμενος στη συγκεκριμένη υπόθεσης, η οποία έχει διαχωριστεί από την κύρια δικογραφία του «Koriopolis», ήταν ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ.

Έτσι, η εκδίκαση της υπόθεσης αφορά πια τον Θωμά Μητρόπουλο για την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Ηλυσιακού, τον Κώστα Ριαβόγλου ως πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, τον Διονύση Κωτούλα ως πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, αλλά και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα