Φόλαντ και... επίσημα στη Λεβερκούζεν! (pic)

Gazzetta team
Φόλαντ και... επίσημα στη Λεβερκούζεν! (pic)

bet365

Με τα χρώματα της Μπάγερν Λεβερκούζεν θα αγωνίζεται και επίσημα μέχρι το 2021 ο Κέβιν Φόλαντ, με τη μεταγραφή του Γερμανού διεθνούς από τη Χόφενχαϊμ στις «Ασπιρίνες» να κοστολογείται κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Τη δεύτερη μεταγραφή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε η Μπάγερν Λεβερκούζεν, καθώς μετά την αγορά του δανεικού Γιούλιαν Μπάουμγκαρτλινγκερ από την Μάιντς, με τη φανέλα των «Ασπιρίνων» θα αγωνίζεται και ο Κέβιν Φόλαντ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία τις τελευταίες ημέρες, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται και τυπικά την Παρασκευή (20/5) και τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να γίνεται το ακριβότερο απόκτημα στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας τα 14.5 που είχαν δαπανηθεί για τον Χακάν Τσαλχάνογλου.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος στη Χόφενχαϊμ και παρά τις προσφορές που είχα το προηγούμενο καλοκαίρι, αποφάσισα να επεκτείνω το συμβόλαιο μου με την ομάδα για ακόμα ένα χρόνο. Όμως αυτή τη στιγμή ήθελα να εκμεταλλευτώ την μεγάλη ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε, ώστε να γίνω μέλος ενός συλλόγου όπως η Λεβερκούζεν και να αγωνιστώ στο Champions League. Η Μπάγερν είναι η κατάλληλη ομάδα για να εξελίξω ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μου. Ανυπομονώ πραγματικά και θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις και στις φιλοδοξίες της Λεβερκούζεν», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κέβιν Φόλαντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα