Ανέστης: «Νικήσαμε και την κούραση»

Gazzetta team
Ανέστης: «Νικήσαμε και την κούραση»

bet365

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της απέναντι στον Πανιώνιο και στην... κούραση από τον τελικό του κυπέλλου, όπως είπε ο Γιάννης Ανέστης.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, η Ενωση υποδέχθηκε τον Πανιώνιο με στόχο τη νίκη για την 1η θέση στη βαθμολογία των πλέι οφ και την πήρε.

Θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο Ανέστης στο ματς με τον Παναθηναϊκό; Σε απόδοση 3.55 στην Mybet το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

«Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αγωνίστηκε καλά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση αλλά μπήκαμε για να νικήσουμε. Θεωρώ πως αυτή η νίκη ηρθε δίκαια. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να μπαίνουμε έτσι για να παραμείνουμε πρώτοι και να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει» είπε ο Ανέστης μετά το τέλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα