Φορτούνα: «Δεν έχουμε πρόταση ανανέωσης για Σαλίνο»

Φορτούνα: «Δεν έχουμε πρόταση ανανέωσης για Σαλίνο»

Φορτούνα: «Δεν έχουμε πρόταση ανανέωσης για Σαλίνο»

Ο εκπρόσωπος του Λεάντρο Σαλίνο με επίσημη δήλωσή του τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία κρούση από τον Ολυμπιακό για ανανέωση. Πιο πιθανή η... έξοδος.

Από το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Λεάντρο Σαλίνο τονίστηκε πως το συμβόλαιό του εκπνέει άμεσα και δεν ανανεώθηκε. Παράλληλα πως δεν του έγινε καμία κρούση για νέο deal.
 
Ο ατζέντης του Φελίπε Φορτούνα άφησε ανοιχτό ένα μικρό... παραθυράκι, ωστόσο με τα όσα είπε οι ενδείξεις παραμένουν αρνητικές για την παραμονή του έμπειρου μπακ«Το συμβόλαιο του Σαλίνο ουσιαστικά έχει τελειώσει με τον Ολυμπιακό. Τυπικά θα τελειώσει στο τέλος Ιουνίου. Δεν έχουμε πρόταση ανανέωσης για τον παίκτη. Είναι ήδη για τις διακοπές του στη Βραζιλία και μιλάμε για να αποφασίσουμε για το μέλλον του. Η κόρη του έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και αγαπάει πολύ την χώρα και την ομάδα, όμως με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα η νέα χρονιά να τον βρει σε άλλη ομάδα. Είχε πολύ καλό πέρασμα από τον Ολυμπιακό, πήρε πρωταθλήματα και τίτλους γενικά, όμως δεν έχουμε καμία επίσημη προσέγγιση ή κρούση από την ομάδα». Ο Σαλίνο περνάει τις διακοπές του στον τόπο καταγωγής του στη Βραζιλία, την Juiz de Fora.

Best of internet