Ροσεγιό: «Ο καθένας θα ακολουθήσει τον... δρόμο του»

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Ροσεγιό: «Ο καθένας θα ακολουθήσει τον... δρόμο του»

Ροσεγιό: «Ο καθένας θα ακολουθήσει τον... δρόμο του»

Ο ατζέντης του Νταβίντ Φουστέρ μιλώντας στο Gazzetta.gr προανήγγειλε την σοβαρή πιθανότητα για τίτλους τέλους με τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο διάστημα το νέο του συμβόλαιο είχε γίνει ξανά... σίριαλ. Φαίνεται όμως πως στα 34 του χρόνια και μετά από 6 χρόνια στο Λιμάνι και με τόση μεγάλη προσφορά και τίτλους ο Νταβίντ Φουστέρ μετράει μέρες για πει... αντίο στον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνεται κανείς από τα λεγόμενα του ατζέντη του, Πάκο Ροσεγιό, στο Gazzetta.gr«Από αύριο Σάββατο ο Νταβίντ θα είναι ξανά στην Ισπανία. Όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε καμία τελική επαφή με τον Ολυμπιακό - όπως περιμέναμε - για το νέο του συμβόλαιο. Καταλαβαίνουμε και αισθανόμαστε πως είναι μία στιγμή που ο καθένας θα ακολουθήσει τον... δρόμο του. Αυτό εισπράττουμε και αντιλαμβανόμαστε. Άλλον δρόμο ο Ολυμπιακός και άλλον ο Νταβίντ», επισήμανε σχετικά ο εκπρόσωπός του, που άφησε ξανά να εννοηθεί πως ο Φουστέρ έχει ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον και από την Ελλάδα και από την Ισπανία και από άλλες χώρες.

Best of internet