Ροσεγιό: «Ο καθένας θα ακολουθήσει τον... δρόμο του»

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Ροσεγιό: «Ο καθένας θα ακολουθήσει τον... δρόμο του»

Ο ατζέντης του Νταβίντ Φουστέρ μιλώντας στο Gazzetta.gr προανήγγειλε την σοβαρή πιθανότητα για τίτλους τέλους με τον Ολυμπιακό.

Ροσεγιό: «Ο καθένας θα ακολουθήσει τον... δρόμο του»

Το τελευταίο διάστημα το νέο του συμβόλαιο είχε γίνει ξανά... σίριαλ. Φαίνεται όμως πως στα 34 του χρόνια και μετά από 6 χρόνια στο Λιμάνι και με τόση μεγάλη προσφορά και τίτλους ο Νταβίντ Φουστέρ μετράει μέρες για πει... αντίο στον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνεται κανείς από τα λεγόμενα του ατζέντη του, Πάκο Ροσεγιό, στο Gazzetta.gr«Από αύριο Σάββατο ο Νταβίντ θα είναι ξανά στην Ισπανία. Όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε καμία τελική επαφή με τον Ολυμπιακό - όπως περιμέναμε - για το νέο του συμβόλαιο. Καταλαβαίνουμε και αισθανόμαστε πως είναι μία στιγμή που ο καθένας θα ακολουθήσει τον... δρόμο του. Αυτό εισπράττουμε και αντιλαμβανόμαστε. Άλλον δρόμο ο Ολυμπιακός και άλλον ο Νταβίντ», επισήμανε σχετικά ο εκπρόσωπός του, που άφησε ξανά να εννοηθεί πως ο Φουστέρ έχει ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον και από την Ελλάδα και από την Ισπανία και από άλλες χώρες.

Best of internet