Επική ομιλία Μπερλουσκόνι (vid)

Επική ομιλία Μπερλουσκόνι (vid)

Επική ομιλία Μπερλουσκόνι (vid)

bet365

Κυκλοφόρησε βίντεο με κορυφαίες ατάκες του προέδρου της Μίλαν προς τους παίκτες του. «Αν συνεχίσετε έτσι, δεν θα πληρωθείτε» και άλλες ομορφιές του Δον Σίλβιο.

Δεν αποτελεί είδηση. Η ομιλία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στους παίκτες της Μίλαν συνέβη πριν από κάποιους μήνες. Ωστόσο, την Πέμπτη κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το σχετικό βιντεάκι, που αποτυπώνει την επική προσπάθεια του ιδιοκτήτη των Ροσονέρι να μοτιβάρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

«Δεν γίνεται να παίζετε τόσο άσχημα. Αυτοί οι κύριοι (σ.σ.: και δείχνει ορισμένους άσχετους πίσω του ως χορηγούς) προσφέρουν τη ζωή και τα χρήματα τους, ώστε να είναι οι δικοί μας, οι δικοί σας σπόνσορες. Κθώς έτρωγα μαζί τους, μου είπαν ότι εάν συνεχίσετε να παίζεται έτσι, δεν θα μας δίνουν πλέον χρήματα. Και κατά συνέπεια δεν θα πληρώνω ούτε εγώ εσάς».

Και αφού τους είπε αυτά τα ωραία, ο Δον Σίλβιο πρόσθεσε με νόημα για τις δικές του δικαστικές περιπέτειες: «Ισως μάλιστα και να μας καταγγείλουν οι χορηγοί. Και ξέρετε πόσο διαρκεί μία δικαστική περιπέτεια στην Ιταλία; Οκτώ χρόνια. Και εγώ δεν έχω σκοπό να μπλέξω με τέτοια πράγματα. Γι' αυτό φροντίστε να παίξετε καλά»!

 

SERIE A Τελευταία Νέα