Διπλό μεταγραφικό ραντεβού Σίλβα στην Πορτογαλία

Διπλό μεταγραφικό ραντεβού Σίλβα στην Πορτογαλία

Διπλό μεταγραφικό ραντεβού Σίλβα στην Πορτογαλία

Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει επί πορτογαλικού εδάφους επαφές μεταγραφικού περιεχομένου με ανθρώπους των Εστορίλ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Επανέρχεται η περίπτωση του Γιόαν Ταβάρες.

Ο 28χρονος στόπερ - που δεν θα συνεχίσει στην Εστορίλ - εξακολουθεί να είναι μία περίπτωση που αρέσει ιδιαίτερα στον Μάρκο Σίλβα. Ο Γιόαν Ταβάρες του οποίου το συμβόλαιο τελείωνε φέτος είναι ένα σημείο αναφοράς για τον Ίβηρα τεχνικό του Ολυμπιακού στην αγορά της χώρας του.

Στην Πορτογαλία τονίζεται δε πως ο πιο πιθανός προορισμός του Ταβάρες είναι το Λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Σίλβα θα έχει αυτές τις ημέρες ραντεβού με στελέχη των Εστορίλ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για να μιλήσει για παίκτες για τη νέα περίοδο. Στις επαφές αυτές ενδέχεται να δώσει το παρών και ο ατζέντης του ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μία προσπάθεια για να μιλήσει και με την Πόρτο.

Εκτός από τον Ταβάρες υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον Σίλβα από αυτές τις ομάδες. Περιπτώσεις όπως του επίσης στόπερ, Τομπίας Φιγκεϊρέδο, 22χρονου παίκτη της Σπόρτινγκ. Λέγεται και διαρρέεται πάντως πως άλλα είναι τα ονόματα που είναι πιο ψηλά στην λίστα του για την άμυνα και όχι μόνο.

Best of internet