Παπαδόπουλος: «Έχω παραιτηθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής»

Παπαδόπουλος: «Έχω παραιτηθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής»

Παπαδόπουλος: «Έχω παραιτηθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής»

bet365

Μπορεί η παραίτηση του Θόδωρο Παπαδόπουλου από την θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ να μην έγινε αποδεκτή από τον Σπύρο Παπαθανασάκη, όμως ο ίδιος επιμένει και δεν κάνει πίσω στην αρχική του απόφαση.

Στην συγκέντρωση που είχε γίνει στο Κατσάνειο, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος είχε ενημερώσει τα μέλη του Ερασιτέχνη, αλλά και τον κόσμο πως θα αποχωρίσει από την διοίκηση του Σπύρου Παπαθανασάκη. Η παραίτηση του όμως φαίνεται πως δεν έχει γίνει αποδεκτή από τον ομογενή επιχειρηματία που αναζητά στηρίγματα αυτές τις ώρες για να μη μείνει μόνος. Ωστόσο ο Παπαδόπουλος όπως αναφέρει δεν κάνει πίσω λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω παραιτηθεί. Δεν αλλάζει κάτι. Για λίγες μέρες ακόμα θα πρέπει να διευθετήσω ορισμένα ζητήματα που αφορούν άμεσα την ΠΑΕ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα