Από βδομάδα η αδειοδότηση για Βέροια

Από βδομάδα η αδειοδότηση για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Από βδομάδα η αδειοδότηση για Βέροια

bet365

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδικαστεί η έφεση της Βέροιας κατά της απόφασης για ανάκληση της αδειοδότησης, ενώ έχουν «παγώσει» τα πάντα.

Το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που... καίει αυτή τη στιγμή άπαντες στη Βέροια. Αρχικά, η «βασίλισσα του Βορρά» είχε εξασφαλίσει άδεια, αλλά αυτή ανακλήθηκε μετά τις προσφυγές των Τζαμέλ Αμπντούν και Μοχάμεντ Γιουσούφ. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας κατέθεσαν την έφεση κατά της εν λόγω απόφασης την Τετάρτη (18/5) και περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεση.

Αυτό δεν έγινε ούτε την Παρασκευή (20/5), που σημαίνει ότι από βδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν τελικά η Βέροια θα έχει άδεια ή όχι για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, οι πιο πιθανές ημέρες είναι η Τρίτη (24/5) και η Τετάρτη (25/5), αφού από την ΠΑΕ τονίζουν ότι θέλουν δύο μέρες για να παραστούν στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι η εξέλιξη θα είναι θετική για τη Βέροια, αφού οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που έκαναν προσφυγές. Με αμφότερους βρίσκονται κοντά σε διακανονισμό και απομένει το τυπικό σκέλος για να επιτευχθεί αυτό, με δεδομένο ότι έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό οι προπονήσεις και άπαντες απουσιάζουν.

Άλλωστε, δε σταμάτησαν ποτέ να αισιοδοξούν για θετική εξέλιξη, τη στιγμή που ο νομικός εκπρόσωπος του Θόδωρου Καρυπίδη, Άρης Μαστρογιάννης, δήλωσε πως η ομάδα θα έχει εξασφαλίσει την αδειοδότηση, όταν θα πουληθεί.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν «παγώσει» τα πάντα, αφού έχει δοθεί προτεραιότητα στην αδειοδότηση. Οι ανανεώσεις ή μη συμβολαίων παικτών θα εξαρτηθούν από αυτή, ενώ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το θέμα των Κινέζων επενδυτών, με τους οποίους ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα